Alma Cerić je novo lice Westgatea

Mlada hrvatska manekenka Alma Cerić snimila je image kampanju Westgate Shopping Cityja za kolekciju proljeće/ljeto 2013. godine. Pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, mlada manekenka u svježim, proljetnim modelima iz široke ponude Westgatea, utjelovila je istinsku, trendi next-door djevojku.

Fotografije mlade Alme Cerić,  predstavljaju najnoviju kolekciju Westgate Shopping Cityja koji i ovog proljeća svojim posjetiteljima nudi širok spektar modnih trendova prema posljednjim kricima svjetske modne scene. U proljetnoj ponudi Westgatea, posjetitelji shopping centra moći će pronaći raznolike odjevne predmete najpoznatijih svjetskih brendova koji će im omogućiti da pronađu styling za svaku prigodu.

 | Autor:

Fotografije proljetnih kombinacija koje je za potrebe snimanja Westgateove kampanje odjenula Alma, moći će se vidjeti na izloženim fotografijama u unutrašnjosti najvećeg shopping centra u regiji.

Proljeće u Westgate Shopping Cityju

Proljetna kampanja Westgate Shopping Cityja uvertitra je u niz proljetnih zbivanja u centru.  Posjetitelji Westgatea, tako će u nadolazećem periodu moći kupovati u novootvorenim trgovinama; Bio & Bio - trgovini zdrave hrane, Level 2 trgovini, Neri  - poznatom dućanu obuće i kožne galanterije, te svjetskom poznatom brendu Lacoste.

 | Autor:

Također, od 22. do 24. ožujka posjetitelji Westgatea moći će se informirati o zdravom načinu življenja na jedinstvenom sajmu zdravlja, sporta, wellnessa i ljepote – Fit For Life.

Photo: None

Komentari 0