10. rujna 2012.

Alicia Keys bacila se u dizajnerske vode

Reebok je ovih dana svijetu predstavio svoju novu marketinšku kampanju za nadolazeću jesen-zimu čija je glavna zvijezda pjevačica/producentica/tekstopisac/glumica Alicia Keys. No, za razliku od dosadašnjih kampanji, ove se godine Alicia Keys neće samo smješkati sa plakata.

 | Autor: Naime, Reebok joj je dao priliku da pokaže svoju umjetničku crtu do kraja, pa je popularna pjevačica dizajnirala kolekciju koja će biti lansirana pod Reebokovom etiketom. Alicia Keys sama je dizajnirala i četiri modela novih Reebok tenisica iz kolekcije Classics, koje je pjevačica osvježila svojim omiljenim bojama i materijalima.

Freestyle Hi, Freestyle Double Bubble, Classic Nylon Slim i Princess već su dostupne putem interneta na stranicama Macy’sa i Reebok.com, a uskoro će se moći pronaći i u trgovinama.

“Veliki sam fan Reeboka još otkako sam kao mala obukla svoj prvi par poznatih 5411 tenisica. Kreiranje za kolekciju bilo mi je nevjerojatno iskustvo osobito stoga što sam svoju kreativnost mogla prikazati na sasvim novi način”, rekla je Alicia Keys.

U galeriji detaljnije pogledajte tenisice by Alicia Keys...

Komentari 0