02. kolovoza 2012.

Aleksandar Žarevac predstavlja novi lookbook

Jazz Saletović.
1/11

Nakon što je prije malo više od mjesec dana na Perwoll Fashion Cruise-u predstavio cruise kolekciju za 2013., mladi dizajner Aleksandar Žarevac snimio je i popratni lookbook. Fotografije potpisuje Jazz Saletović, a za zaštitno lice Aleksandar je izabrao mladu Mateu Radović, iz Talia Models.

 | Autor: Jazz Saletović Jazz Saletović Njegova prva cruise kolekcija osvojila je simpatije i kritike i publike. Profinjeni kupaći kostimi, haljinice za svaki dan, kombinezon, raskošna haljina za glamurozne ljetne večeri čine kolekciju u kojoj žena može pronaći komade za sve ljetne prigode. Materijali su lagani i ljetni, poput pamuka, muslina i likre, od koje su izrađeni kupaći kostimi.

Ovo je moja prva cruise kolekcija i jako sam zadovoljan postignutim. Dobio sam stvarno dobre kritike, interes kupaca je sve veći i za jednog početnika mislim da sam na dobrom putu. Odlučio sam predstaviti lookbook te se sad mogu potpuno posvetiti kolekciji za proljeće-ljeto 2013., koju pripremam za jesen.“ izjavio je mladi Aleksandar Žarevac.

Za make up na snimanju lookbooka bila je zadužena Petra Sever, a za frizuru Mirna Čurak. Nakin na fotografijama djelo je dizajnerice Maje Kačinari.

Sve kreacije iz cruise kolekcije moguće je naručiti putem Aleksandrove Facebook stranice, a cijene se kreću od 500 do 1200 kuna.

Talentirani Aleksandar u vrlo kratkom roku uspio je zainteresirati javnost svojim izrazito profinjenim i ženstvenim modelima. Pažnju modnih stručnjaka privukao je predstavivši se na platformi Lift by Perwoll u sklopu Fashion.hr Industrije, dok je interes javnosti i medija zadobio prilikom svojeg prvog predstavljanja na Dove Fashion.hr-u u ožujku 2012. godine, kada je prikazao kolekciju za jesen-zimu 2012/2013.

 | Autor: Jazz Saletović Jazz Saletović 26-ogodišnji Porečan apsolvent je Tekstilno tenološkog fakulteta u Zagrebu, smjera Modni dizajn, te je tijekom studija sudjelovao na mnogim natječajima i modnim revijama za mlade dizajnere, od čega izdvajamo osvojeno 2. mjesto na natječaju Young? Creative? Chevrolet! 2011., te prikazivanje mini kolekcije na Rexona Crystal modnoj reviji.

 | Autor: Jazz Saletović Jazz Saletović U galeriji detaljnije pogledajte novi lookbook mladog dizajnera...

Komentari 0