Alduk i Indira udružili snage za novogodišnji nastup na Stradunu

Još nas samo nekoliko dana dijeli od najluđe noći u godini. S obzirom na zabavu i provod koji se od te noći očekuje, mnogi naši poznati Novu godinu provode radno. Tako će i Indira Vladić sa svojom Coloniom zabavljati Dubrovčane do dugo u noć. Kako bi sve izgledalo vrhunski, Indira je udružila snage s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivanom Aldukom.

Alduku je inspiracija za ovu posebnu kostimografiju za proslavu dočeka Nove godine na Stradunu bio Napoleon Bonaparte. Svojom energijom i stavom Indira će ga izvrsno utjeloviti, ali naravno u modernoj reinterpretaciji koja je prilagođena sceni - kako funkcionalnošću tako i estetikom. Crno - zlatna kombinacija kostima je akcentirana crvenim detaljima i uz frak koji će se postupno skidati, jer su svi dijelovi sastavljeni tako da služe u svrhu koreografije, Indira će imati crno zlatnu haljinu sa zanimljivim grafičkim rasporedom boja i kroja. Dosta izazovno i seksi, scenski efektno i prilagođeno najluđoj noći u cijeloj godini.

 | Autor: ''S Indirom je izvrsno raditi na scenskim kostimima i njenim nastupima jer iz vas izvlači ono najbolje i najkreativnije. Svojim stavom i energijom savršeno prenosi estetiku dizajnera, a to je slučaj i s ovom kostimografijom koju smo posebno smišljali. Osim na vizualnom djelu, pazili smo i na funkcionalnost te na tehničku stranu modela koji se moraju tijekom nastupa rastavljati, skidati i tako dodatno začiniti cijeli vizualni identitet ovog tuluma za kojeg vjerujem da će biti među najboljima. Dugo surađujemo, imamo međusobno povjerenje i to je razlog uspješne suradnje“, izjavio je Ivan Alduk.

Plesači i plesačice su također stilski usklađeni s Indirom jer imaju crno-bež-zlatne kostime koji prate inspiraciju i koji su dosta izazovni, ali opet i kreativni. Plesačice su moderne dame u mini krinolinama i s polukorzetima, a plesači su moderni, markantni muškarci u crnim, transparentnim kostimima s nekim bondage detaljima. Dodatan element ove uspješne suradnje je i stilist Ivan Friščić koji svojim savjetima i intervencijama u mnogome pridonosi.

''S Aldukom surađujemo već dulje vrijeme, a sada smo veliki naglasak stavili na nastup za Novu godinu na Stradunu. Stoga je Ivan osmislio divne kostime za mene i moje plesače. Čim sam vidjela skice znala sam da je to ono što će se savršeno uklopiti u nastup. Kostimi su posebni, pomalo netipični za nastupe, ali svakako efektni i prikladni ovoj posebnoj proslavi. Jedna čekam da zasjajimo na sceni, doslovno! Pripremamo veliki, nezaboravni tulum za sve Dubrovčane i njihove goste. Najbitnije je da se svi dobro zabavimo i da nas pozitivna energija grije i drži cijelu noć, ali i cijelu godinu“, objasnila je Indira.

Photo: None

Komentari 0