1/20

Agencija Talia Model proslavila 15. rođendan

U četvrtak 5. prosinca je u zagrebačkoj galeriji Velvet modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u društvu prijatelja, suradnika i medija proslavila 15. godina uspješnog djelovanja svoje modne agencije Talia Model.

 | Autor: Mirko Janković Mirko Janković

Talia Model agencija od samog početka egzistira kao jedna od najuspješnijih modnih agencija čije djevojke osim što sudjeluju u svim važnijim domaćim modnim revijama, editorijalima ili drugim snimanjima čest su gost inozemnih kako modnih pista tako i naslovnica prestižnih časopisa.

 | Autor: Mirko Janković Mirko Janković

Najpoznatije manekenke i misice koje su osvajale brojna svjetska priznanja pod okriljem su upravo Talia Model agencije, a ponosna Tihana Harapin Zalepugin je ovu slavljeničku večer posvetila svim sudionicima modne industrije s kojima uspjeđno surađuje preko 15 godina. Tihana je blistala u kreaciji Matije Vuice koja je također bila jedna od brojnih uzvanika, a količina okupljenih je samo dodatno potvrdila kako je Talia Model agencija eminentno ime u hrvatskom modnom svijetu.

 | Autor: Mirko Janković Mirko Janković

Neka od brojnih imena društvenog života koja su posjetila rođendansko slavlje su: Branka Krstulović, Milana Vlaović, Lejla Filipović, Matija Vuica, Loredana Bahorić, Petra Friganović, Anita Dujić, Neda Makjanić Kunić, Viktor Drago, modni dvojac Elfs, Nenad Korkut i brojni drugi.

 | Autor: Mirko Janković Mirko Janković

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Mirko Janković

Komentari 0