adidas Originals by Rita Ora i u Hrvatskoj

Početkom rujna u Hrvatsku dolazi dugonajavljivana adidas Originals by Rita Ora kolekcija za jesen/zimu koja će biti dostupna ekskuzivno u adidas Originals shopu u Bogovićevoj ulici. Za svoju prvu modnu kolekciju Rita je crpila inspiraciju iz svog života, glazbe i karijere, a njezine boje i krojevi sigurno će oduševiti sve koji vole "kršiti" modna pravila i postavljati svoja.

 | Autor: Rita Ora, Kosovarka s britanskom adresom, poznata je po svom neustrašivom modnom stilu, nevjerojatnoj energiji i originalnom duhu i upečatljivim glazbenim suradnjama.Upravo su zajednička strast prema "kršenju pravila" i buntovan duh spojili ovu stilsku i glazbenu ikonu i poznati brend adidas Originals.

"Suradnja s adidasom rezultat je naše uzajamne ljubavi i razumijevanja. Oduvijek sam bila veliki obožavatelj adidas Originalsa i poštujem njihovu neustrašivost i originalnost. Naš rad bio je jako prisan i trudila sam se dodati vlastiti "touch" svakom artiklu iz kolekcije. Jako sam ponosna na kolekciju i jedva čekam da ona bude dostupna mojim obožavateljima", izjavila je Rita Ora.

Novu kolekciju poznata pjevačica predstavit će na posebnim eventima u Londonu, a sve možete pratiti ovdje.

 

adidas Originals by Rita Ora ima pet dropova/potkolekcija od kojih će dvije biti dostupne u Hrvatskoj početkom rujna i studenog.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0