3 stvari za suhu kožu koje možeš učiniti danas i već sutra vidjeti promjenu na bolje

  • Proljeće je odmah iza ugla pa je savršeno vrijeme da pozornost obratimo - na našu kožu!
  • Uskoro ćemo odbaciti višak odjeće, a time izložiti svoju kožu na kojoj su trag ostavili zimski mjeseci
  • Odlična vijest je da imaš dovoljno vremena da uz pomoć tri jednostavne promjene svoju kožu dovedeš u savršenu formu, a poseban uspjeh ti garantira naš favorit,  Bio-Oil gel za suhu kožu!


Do proljeća nas dijeli tek nekoliko tjedana i sigurno s nestrpljenjem očekujemo po mnogima najčarobnije doba godine! Ugođaju sigurno pridonose divni mirisi, rascvjetale voćke i stabla koji nakon zimskog mirovanja pokazuju novo ruho. No, neće samo priroda pokazivati svoj raskošan izgled, i mi ćemo se pogledima izložiti nove laganije i sjajne outfite ali i nešto na što su zimski mjeseci ostavili traga – našu kožu.

Grijanjem isušeni zrak i slojevi odjeće uzrokovali su to da je naša koža hrapava, zategnuta, ispucala, a možda je izgubila onaj svoj blistav sjaj. Dobre vijesti su da je ostalo dovoljno vremena da uz pomoć tri jednostavna koraka našu kožu vratimo u formu, a ona će nam uzvratiti zdravljem i ljepotom!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Redovito koristi piling

Idealno je vrijeme da se riješiš dosadnih mrtvih stanica i svoj koži vratiš zdrav, svjež i radijantan izgled za nadolazeću sezonu. Piling je ključan korak u njezi kože koji će potaknuti njezinu cirkulaciju, ali i stimulirati proizvodnju novih stanica. Osim toga, kombinacija prljavštine, znoja, make-upa i prirodnih ulja može začepiti pore pa koža može postati sumorna i puna mitesera. Bit će dovoljno ako dva do tri puta tjedno upotrijebiš nježni piling, a na pojavu prvih toplih sunčevih zraka koje će nas natjerati da skinemo višak odjeće, tvoja koža će biti obnovljena i sigurno zamijećena.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Hidratiziraj se iznutra i pripazi na prehranu

Pij vodu...i to u što većoj količini, jer je tvoja koža treba! Nezaslađena tekućina, poput biljnih čajeva ili jednostavno obilje vode pomoći će u izbacivanju toksina iz tijela te će potaknuti cirkulaciju zbog čega ćeš imati ujednačen ten i odnosno ono što nazivaju prirodnim sjajem kože. Koža će iznutra biti hidratizirana i otpornija na oštećenja koja nam dolaze s godinama. U tom smislu pripazi na prehranu i potrudi se da uneseš puno voća i povrća. Bogati antioksidantima poput beta-karotena i vitamina C, E i A pomažu tvojim stanicama kože da ostanu zdrave i odupru se izazovima starenja. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Nahrani kožu na najbolji mogući način - Bio-Oil gelom

Kada smo napravile dvije važne stvari (nahranile i hidratizirale kožu iznutra, a redovitim pilingom riješili smo se mrtvih stanica) vrijeme je za najbolju njegu koju ćeš postići uz našeg favorita – Bio-Oil gela za suhu kožu. Zahvaljujući svojoj uspješnoj formuli ovaj preparat dubinski će hidratizirati tvoju kožu i to zahvaljujući bogatom sastavu koji 'zaključava' vlagu u koži. Osim njegujućih ulja sadrži i hijaluronsku kiselinu, shea maslac, ureu, kamilicu ulje nevena i vitamin A....Naime, za razliku od drugih proizvoda dostupnih na tržištu koji u velikom postotku sadrže oko 70% vode, Bio-Oil gel za suhu kožu sadrži samo 3% vode. Kako znamo da voda u dodiru s kožom isparava možemo biti sigurni da je Bio-Oil gel u 100 % aktivan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz to, ne moraš se bojati masnih tragova, jer spomenuto ulje dolazi u novom revolucionarnom obliku gel-ulja koje je lagane teksture i možeš ga lako nanijeti na cijelo tijelo. Uz ovakvog saveznika naše kože, jednostavno se moramo veseliti proljeću, zar ne?

Sudjeluj u nagradnom natječaju i OSVOJI Bio-Oil gel! Biramo čak 12 dobitnica i svaka osvaja dva Bio-Oil gela - za sebe i frendicu, sestru, mamu, baku ili nekog trećeg!

Sponzorirarani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelena23456

    Ako trebate pomoć kotača, doktore. alaba, kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte (dralaba3000@gmail.com) ili ga dodajte u WhatsApp +2349071995123 i razgovarajte s njim o svom problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan.