1/7

2 u 1: Izgled novih Zarinih torbica možete mijenjati prema trenutnom raspoloženju!

U trgovine jednog od omiljenih high street brendova stigla je nova kolekcija koja priziva jesen, a ako je suditi po torbicama koje su upravo predstavili jedva ćete dočekati hladnije dane!

Srećom ne postoji modno pravilo koje vas sprječava da torbice (i druge modne dodatke) iz jesenske (ili neke druge) kolekcije nosite i prije no što kalendarski nastupi novo godišnje doba. U suprotnom bi mnoge od vas mogla uhititi modna policija!

Naime, zaljubljenice u modu već su sad oduševljenje kreativnom kolekcijom koja je upravo stigla u Zarine trgovine pa ne vjerujemo da će čekati da ponosno prošetaju svoje nove modne ulove.

Sve one dame kojima svakodnevno mijenjanje torbica i prebacivanje stvari iz jedne u drugu predstavlja problem, ali obožavaju prilagođavati modne dodatke trenutnim odjevnim kombinacijama, napokon će doći na svoje!

 | Autor: arhiva arhiva

Za oko će vam sasvim sigurno zapeti preslatka mini torbica koja se može nositi na dva načina (i ne, ne mislimo preko ramena i u ruci)... Ako odaberete crni model, moći ćete ga nositi u smirenijoj, nježnoj, dnevnoj varijanti, a kad vam ona dosadi (ili se na brzinu morate spremiti za večernji izlazak) jednim potezom promijenite prednjicu i vaša torbica u trenu postaje otkačena, zaigrana i odvažna.

 | Autor: arhiva arhiva

No, Zarin kreativni tim je mislio i na ljubitelji klasike kojima je pripremio torbicu s identičnim mogućnostima, ali u jednobojnoj varijanti. Tako će one svoju decentnu crnu torbicu moći transformirati u nešto odvažniju metalik plavu. 

'Mix & match' torbe dostupne su u Zarinim trgovinama, kao i u webshopu, po cijeni od 329,90 kn.

Photo: arhiva

Komentari 0