27. listopada 2015.

10 pitanja koja ga ne smijete pitati nakon dejta

Thinkstock.

Bile ste na dejtu i što sad? Imate dvije opcije!

Opcija A:

 Lik je alien, gay, poremećen ili nešto peto? U tom slučaju, dođete doma, napravite  hrpu kokica, pustite film, izbrišete njegov broj i zaboravite da ste ga ikad upoznali. Čak i ako vam je prvih par dejtova ispalo ok, vrlo je važno biti oprezna i prepoznati upozoravajuće signale, a to su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, udvaranje drugim djevojka itd. Ako se takve stvari događaju već na samom početku, najbolje vam je odustati kako biste se poštedjeli daljnjih i sve većih razočarenja.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Opcija B:

Dejt vam je trajao 10 sati, viđate se svaki dan nakon njega, on je prošao svaki test- nije gay, alien ili psihopat, odigrale ste svoje karte dobro, niste bile prenaporne, dapače bile ste simpatične, pametne i zavodljive? Ok! Sad se možete opustiti. Međutim, budite svjesne one: „Što brzo gori, brzo  izgori!“ Prebrza emocionalna bliskost i fizička intimnost može vam se obiti o glavu. Teško je regulirati tempo veze kad vam je glava u oblacima, ali s vremenom morate naučiti biti oprezne. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

A ako vam je upalila opcija B i u konačnici čak završite u vezi s njim, ovo su stvari koje ga ne smijete pitati:

1. Kada ćemo se ponovno vidjeti?

A vi kao nemate svoje interese, prijatelje, obveze i živite samo za onaj trenutak kad ćete ga vidjeti? Ako usredotočite svu svoju energiju samo na njega, lako će vam se dogoditi da se udaljite od prijatelja ili se prestanete baviti onim što vas usrećuje. Vidjet ćete se kad i njemu i vama to bude odgovaralo. Dobro, sve malo živimo za onaj tren kad ćemo ga vidjeti, ali nemojte da to preraste u ovisnost.

2. Zbog čega nisi nazvao?

Nije imao vremena, nije se sjetio, nije mu se dalo, zaboravio je, milijun je razloga. Ako nije htio ili mu se nije dalo, imate problem. Očito ga boli briga. No, čak ni tad nećete histerizirati jer će ga to još više odbiti. Ako zaista nije mogao ili nije imao vremena, morate prijeći preko toga!

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

3. Gdje si bio?  

Gdje si bio?“  ne zvuči kao pitanje, nego kao optužba. Kad kažemo: „Gdje si bio?“, u biti mislimo: „Prevario si me ili si u najmanju ruku bio u društvu neke cure (koja je možda zgodnija od mene)“. Mi žene smo tako prokleto nesigurna bića koja ne shvaćaju da su zaljubljeni muškarci kao psići. Ako je stvarno zaljubljen, ni Angelina Jolie neće ga natjerati da vas prevari!

4. Volim te!

Žene, oni  ne vole govoriti „Volim te!“ Oni to vole pokazati. Uostalom, ako mu kažete volim te, onda on mora uzvratiti, a ako ne uzvrati onda je kaos…just don't go there

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

5. Jesi li spavao s njom?  

Da, vaš je partner imao seksualni život prije vas! Da, vašeg partnera, na kojeg samo vi imate pravo, jednom su prije vas dotakle i neke druge ruke! I da, možda je neka od njih stvarno dobra riba, ali ako je s vama  i ne seksa se s njom, zaista nemate razloga za brigu. Zapamtite, zaljubljeni muškarci su kao psići!

6. Viđaš li još nekog?

Da, sigurno će vam reći, ako to i radi!! Osjećate sarkazam u ovoj rečenici?

7. Gdje ovo vodi?

Ne, ne i ne! Na ovo pitanje su alergični! Frajeri ne posjeduju intuiciju, a kamoli da mogu vidjeti budućnost. Promatrajte njegove reakcije, umjesto da ga ispitujete ovakve gluposti. Neće vam odgovoriti ništa pametno! Dečki ne vole kad su cure opterećene budućnošću! 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

8. Moramo razgovarati

Kad kažemo: „Moramo razgovarati!“ u biti mislimo: „Pripremi se! Bit će sranja!“. Dečki polude na takve stvari. Čak i ako zaista morate razgovarati, učinite to manje pompozno, a ne s takvom najavom. To ih samo odbija. Uostalom, dečki stvarno ne podnose kad im se prigovara. 

9. O čemu razmišljaš?

Kad kažemo: „O čemu razmišljaš?“ u biti mislimo: „Je li nešto pogrešno?“ ili „Misliš li na neku drugu?“ Oni će uvijek imati jedan te isti odgovor: „Daj se samo opusti!“

10. Ne vjerujem ti!

Uf!!!!!! To jednostavno ne govorite. Nemate pojma kolika im je to uvreda i izdaja!

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0