Moda

Sigurno će se rasprodati u trenu: Marija Čamber nosi haljinu domaćeg brenda s najoriginalnijim dizajnom

Nije tajna da su Dalmatinke žene koje posebnu pozornost poklanjaju odijevanju pa slove za najuređenije žene. Dokaz tome je i influencerica Marija Čamber. Njezine modne kombinacije nas često oduševe, a posebno nam se sviđa njezina kolekcija haljina za proljeće i ljeto koji su pred nama. Posljednju haljinu koje smo imali prilike vidjeti na Marijinom Instagram profilu svakako smo poželjeli i sami nabaviti. Naime, riječ je o haljini splitskog brenda Beige'm koji postaje sve popularniji na modnoj sceni.

Haljina koju je nosila Marija je prekrasan proljetni komad, a posebno nas je oduševio njezin print. Naime, haljina je u zanimljivoj boji cigle (miks narančaste i crvene), a na sebi ima print koji je čini posebnom - ružičasto plave sunčane naočale i lepeze. Ovako nešto originalno kada je u pitanju print dugo nismo vidjeli.

Haljina je inače duga do poda i ima duge rukave, a ono što je dodatno čini posebnom su i otkrivena ramena koja su veoma popularna ovoga proljeća. Marija je haljinu iskombinirala s pletenim cekerom koji je veliki modni hit i ovoga proljeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEIGE’M (@beige.em)

Naziv ove haljine je Bamboo, a dio je nove kolekcije brenda Beige'm iza kojeg stoji Mirna Vučemilo, 29 godišnja Splićanka. Haljina je dio nove proljetne kolekcije, a svojim dizajnom ocrtava grad Split i navike ljudi koji žive u gradu. Jeste li ikada vidjeli Splićanku bez sunčanih naočala? ;-). 

Foto: beigem.hr, Bamboo haljina kakvu nosi Marija Čamber | Autor: beigem.hr beigem.hr Foto: beigem.hr, Bamboo haljina kakvu nosi Marija Čamber Foto: beigem.hr, Bamboo haljina | Autor: beigem.hr beigem.hr Foto: beigem.hr, Bamboo haljina Foto: beigem.hr, Bamboo haljina | Autor: beigem.hr beigem.hr Foto: beigem.hr, Bamboo haljina Foto: beigem.hr, Bamboo haljina | Autor: beigem.hr beigem.hr Foto: beigem.hr, Bamboo haljina

Bamboo haljina zabavan je komad koji bi u svom ormaru trebala imati svaka žena, a može se nositi tijekom dana na balerinke ili tenisice, kao i za svečanije prilike na visoku petu. Sigurni smo u jedno, gdje god odjeneš ovu haljinu - svi će te pitati gdje si ju kupila. Cijena haljine je 95 eura i dostupna je na web shopu brenda Beige'm.

Photo: Instagram @mariahs_chambers

Komentari 0