Moda

Bliži se ljeto i vrijeme ljetnih sandala, ove modele nosit ćemo na sve kombinacije

Temperature se lagano penju i počinjemo pripremati ljetne outfite pa je vrijeme i da otkrijemo nove trendove ljetne obuće. Ljeto ne možemo zamisliti bez udobnih modela natikača, no za večernje izlaske najčešće biramo elegantne modele sandala na petu. Renomirani kanadski brend Aldo već je godinama na tržištu prepoznat po inovativnom dizajnu i primjeni Pillow Walk tehnologije koja jamči udobnost i stabilnost, a kolekcija proljeće/ljeto nudi trendi i udobne modele savršene za ljeto pa u nastavku pogledajte kakve sandale i natikače nosimo ove sezone.

Sandale na visoku petu uvijek izgledaju elegantno

 | Autor:

 | Autor:

Za ljetne večernje izlaske ove godine obavezno će se nositi sandale na petu s vezanjem oko gležnja, najčešće u zlatnoj i srebrnoj boji. Visoka peta naglasit će eleganciju, a sjajne boje dodat će dozu profinjenosti i glamuroznosti ljetnim outfitima.

Još jedan model ove je godine veliki hit, posebice kad svojim kombinacijama želite pokazati osjećaj za stil i dodati im ženstvenosti – natikače na petu. Savršeno se slažu na lepršave suknje i haljine, a kitten heel modeli pružit će stabilnost i udobnost. Lako ih je kombinirati, a dodaju gracioznost svakom ljetnom looku. Osim što se ove sezone nosi zlatno i srebrno neizostavne su i sandale i natikače zemljanih tonova. Ove modele lako je stilizirati na razne kombinacije, a uz matching torbu svaki outfit izgledat će usklađeno.

Versatilne i udobne – sandale na punu petu

 | Autor:  | Autor:

Ne možemo zamisliti ljetnu obuću bez sandala na punu petu. Osim što su izuzetno stabilne i udobne mogu se nositi na gomilu outfita. Prvi koji nam svima pada na pamet kada netko spomene sandale na punu petu su lagane haljine za plažu, velika torba i  slamnati šešir, ali su savršene i za večernje šetnje gradom u prozračnim haljinama i suknjama.

Udobne natikače nosimo na casual i razigrane outfite

 | Autor:

 | Autor:

Kad govorimo o udobnosti, najčešće ju povezujemo s ravnom obućom. Natikače su pravi ljetni klasik koji se može nositi svaki dan jer se lako uklapaju u svaki outfit i izuzetno su udobne. Ove sezone na casual outfite nosit će se nešto robusnije natikače s potplatom koje na prvu osvajaju udobnošću, a zanimljivi dizajn podići će svakodnevne kombinacije. Popularni će biti i modeli prozirnih i gumenih natikača koje podsjećaju na 90-e. Izrazito su efektne pa su savršene za ljetne outfite, a daju i dozu nostalgije i retro štiha.

 | Autor:

Ljetna sezona ne može proći bez upečatljivih boja pa će popularne biti i natikače u ružičastoj, plavoj i zelenoj boji, a one sa životinjskim uzorkom birat će odvažne trendseterice.

Resice i neobični uzorci u boho-chic stilu koji će dodati razigranosti kombinacijama. Ove modele obožavat će sve ljubiteljice boja i uzoraka, a slagat će se i na jednobojne kombinacije kojima treba nešto upečatljivo da se istaknu.

Iako ih povezujemo s udobnošću i ležernim stilom, ravne pete itekako mogu biti elegantne i slagati se na otmjene outfite. Jednostavni modeli u neutralnim bojama odlično se slažu na outfite ravnih krojeva i klasičnog dizajna, dok modeli s apliciranim perlicama ili ukrasnim kopčama upotpunjuju svečanije kombinacije.

Nove trendi modele sandala i natikača za ljetnu sezonu pronaći ćete u Aldo poslovnicama i na Aldo web-shopu gdje možete odabrati savršen par za svaku prigodu.

Photo: None

Komentari 0