Moda

Lepršavu Guess haljinu pronašli smo na odličnom sniženju, evo kako je nosi Anđela Zlopaša

Ako pogledamo profil Anđele Zlopaše, rekli bismo da je velika ljubiteljica haljina, naročito onih u midi i maksi dužinama. Posljednja ioju smo vidjeli na Anđele nije klasična proljetna haljina, i na prvu bismo čak rekli da je više jesenski model. Naime, na haljini prevladavaju smeđe nijanse i tamnija paleta boja koje više pripadaju hladnijim nego toplim mjesecima, ali zbog svog prozračnog stila, ova haljina definitivno prolazi i pod proljetne modele.

Lepršava haljina koju nosi Anđela je brenda Guess i moramo priznati da nas je to ugodno iznenadilo, jer ovo nije model koji bismo inače očekivali u ponudi brenda poznatog po provokativnijim komadima, a naročito uskim i večernjim haljinama. Ova Guess haljina je, rekli bismo sušta suprotnost svemu što smo naviknuli viđati kod brenda, ali ne možemo reći da nam se ova promjena ne sviđa.

Foto: Modivo, Guess haljina | Autor: Foto: Modivo, Guess haljina

Foto: Modivo, Guess haljina | Autor: Foto: Modivo, Guess haljina

Haljina patchwork uzorga prozračna je i lagana i u njoj će biti ugodno i tijekom toplijih dana. Haljina je poprilično dugačka, a uz predivan V ovratnik i balon rukave ova haljina je dobila dozu elegancije i nije komad koji ćemo nositi na plažu, već je više za šetnju gradom ili neko svečanije događanje.

Foto: Modivo, Guess haljina | Autor: Foto: Modivo, Guess haljina

Foto: Modivo, Guess haljina | Autor: Foto: Modivo, Guess haljina

Odlična vijest je ta što smo ovu Guess haljinu pronašli na veoma dobrom sniženju. Naime, njezina originalna cijena je 181 euro, a trenutno je na čak 49% popusta i košta 92 eura. Ako ti je dosta cvjetnih i izvezenih detalja na haljinama, ovo je model koji će ti unijeti osvježenje u garderobu.

Možda vas zanima Haljina Anđele Rončević je vrh, a znamo i u koji dućan navratiti da ukrademo cijeli look Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @andelaroncevic

Komentari 0