Zoran Aragović po prvi puta predstavlja cruise kolekciju

U sklopu nadolazećeg modnog događanja Perwoll Fashion.hr cruise collection koje će se po četvrti put održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će popularni domaći modni dizajner Zoran Aragović.
Vidi originalni članak

Poznati dizajner rodom iz Virovitice, već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

Dizajn Zorana Aragovića prepoznatljiv je po eklektičnom kombiniranju boja, tekstura i uzoraka sa zanimljivim i upečatljivim detaljima. Krojevi su izrazito nosivi i funkcionalni, a uz liniju odjeće svaka sezona nadopunjena je i torbama također u prepoznatljivom BMS dizajnu. Surađuje sa brojnim osobama sa društvene scene od kojih izdvaja dugogodišnju suradnju sa Ines Preindl i Ellom Dvornik.

Na vodećem ljetnom modnom događanju Perwoll Fashion.hr cruise collection predstaviti će se po prvi puta, i to BiteMyStyle ljetnom cruise kolekcijom pod imenom "Strip & Stripe". Kolekcijom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama sa karakterističnim morskim motivima. Zoran će prikazati i nekoliko modela kupaćih kostima u retro stilu, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske. 

Posjeti Miss7.24sata.hr