Vozač taksija u Zagrebu nam je ispričao nesvakidašnju priču: "Jedan par mi se zaručio u autu, nećete vjerovati što je tome prethodilo!"

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Priče iz taksija neprestano nas iznenađuju i zabavljaju
  • Posljednja koju smo čule je istovremeno dramatična i romantična
  • Vozač Bolta, gospodin Zlatko, ispričao nam je cijelu priču

Vožnje u taksijima mogu biti užasno dosadne, ali i prilično zabavne. Rekla bih da to ovisi o vozačima i njihovoj komunikativnosti. Istina, ni sama nisam uvijek raspoložena za razgovor, ali nikada ne propustim sudjelovati u njemu ako me netko zainteresira svojim pričama. Tako je bilo i tijekom moje posljednje vožnje kada mi je taksist prepričavao svoje zgode i nezgode s putnicima, a, između ostaloga, spomenuo mi je i kako mu se jedan par zaručio u autu. Tu priču nisam mogla propustiti pa sam ga ispitala do najsitnijeg detalja, a toliko je genijalna da sam je morala i podijeliti s tobom. 

U nastavku donosim sve što mi je gospodin Zlatko otkrio:

"Bilo je to u veljači ove godine. Oko 16 sati dobio sam zahtjev za vožnju kod trgovačkog centra Avenue Mall u Zagrebu. Krenuo sam na lokaciju, a na točki preuzimanja imao sam što vidjeti. Iz centra je prvo izašla cura, a za njom neki 'frajer' kojega je ona udarala torbicom po glavi. Uz to je jako galamila na njega: 'Kretenu, sve sam vidjela! Ne možeš mi lagati!' On ju je bezuspješno pokušavao prekinuti i ispričati joj svoju stranu priče, a onda sam ih prekinuo: 'Oprostite, jeste li vi naručili taksi?' Na to mi djevojka odgovara: 'Da, jesmo! Jesam ja! On ne ide! Samo ja idem!' . Vidio sam da je žensko ime na aplikaciji i ona je ušla u auto, a on je na silu ušao za njom. I tu je počela priča koja je jako zanimljiva. 

Modni prijedlozi Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

Što se zapravo dogodilo?

Djevojka i dečko iz taksija zajedno su studirali i bili su u vezi pet, šest godina. Imali su dogovor da će poslije posla doći u kafić u kojemu radi njegov prijatelj na kavu. On ju je planirao zaprositi u tom kafiću uz pomoć njihovih prijatelja, a kupio je i avionske karte za Dubrovnik za tu večer. Razlog zašto je nije zaprosio u Dubrovniku je taj što je htio da je njihov prijatelj koji svira mandolinu iznenadi romantičnom pjesmom i da prisustvuju njihovi zajednički prijatelji. 

Krivi 'mig'

Plan je bio da će oni popiti kavu, a nakon toga on je trebao namignuti konobaru (svom prijatelju), kod kojega je bio prsten. Konobar je u tom trenutku trebao doći s prstenom na tacni i šampanjcem. U tom je trenutku trebao izaći i prijatelj s mandolinom iz drugog kafića u kojemu su se 'sakrili' svi prijatelji i čekali znak da mogu krenuti. No, kako obično u životu ne ide sve po planu, tako nije bilo ni ovoga puta. 

SAVJETI Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka

U onom trenutku kada je on namignuo ona je bila leđima okrenuta šanku. Vidjela ga je kako je namignuo, okrenula se prema šanku i ugledala djevojku koja sjedi tamo i koja nema veze s tom pričom. I ona je odmah povezala da je on namignuo toj djevojci. Odmah ga je napala, napravila cijelu dramu i izletjela van. Tada se odvilo sve ono s početka, a priča se nastavila u autu.

"Kakav prsten?! Nema ni za kavu!"

Kada su ušli unutra on joj je rekao: 'Čekaj, sad ćemo ga nazvati (misleći na prijatelja)!' Ona nije htjela ni čuti za to, ali on je svakako nazvao: 'Frende, daj me, molim te, spasi. Ništa mi ne vjeruje! Reci joj sve kako je bilo. Baš sve!' I na to joj njegov prijatelj ispriča kako je trebalo izgledati cijelo iznenađenje i da joj je dečko kupio prsten. Njezin odgovor bio je: 'Daj molim te! Do koje si mjere spreman lagati za njega? On da je kupio prsten? Pa nema ni za kavu!' Na to se okrenula svom dečku i pitala ga: 'Ti si kupio prsten? Onda mi ga pokaži ako si ga kupio!' Dečko izvadi iz džepa i pokaže joj. Njezina reakcija na to bila je: 'Ajme meni! Oprosti mi, molim te! Micek moj dragi!' Dečko me tada zamolio da ih vratim nazad da popiju onaj šampanjac i nastave gdje su stali. Ali ovaj put zaručeni."

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

Posjeti Miss7.24sata.hr