VIDEO: Djed Toni ponovno oduševljava - pogledaj kako rastura u teretani

Vidi originalni članak
  • Toni Selmani svojom je izjavom o vježbanju i umirovljenicima postao viralni hit
  • Sada uživa u pažnji medija i definitivno se voli snimati i slikati
  • Njegov video iz teretane će te potpuno oduševiti

Toni Selmani definitivno je osoba koja je obilježila početak godine u Hrvatskoj. Simpatični i vitalni 82-godišnjak prije otprilike tjedan dana svima nam je objasnio što to točno nije u redu s našim zdravstevnim sustavima i mentalnim sklopovima. 'Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p***a ti materina!' - rekao je u videu i postao, vjerojatno, jedna od najvećih internet senzacija koje je ova zemlja ikada imala. 

Najbolji je na benchu

Ovaj umirovljenik u Jugoslaviji je radio kao maneken za brojne velike brendove, a posljednjih se dana njegovo ime veže uz brend Varteks. Srećom, Toni Selmani je i u devetom desetljeću svog života jednako raspoložen za slikanje i snimanje, a iz njegovih je nastupa i više nego očito da uistinu misli ono što je i rekao. On vježba i pritom misli ozbiljno. Da s njim nema šale pokazao je i u videima koje je napravio s osobnim trenerom Markom Lončarom s kojim je u teretani proveo nekoliko sati. Naime, na profilu trenera Marka Lonačara objavljeni su videi, čiji je vlasnik Ritz Club, a producirala ih je kreativna agencija Rinzol, u kojima Toni utege diže bez problema, a pogotovo kada je u pravim rukama. Uopće nas nije iznenadilo kada je trener za medije otkrio kako je Toni Selmani u teretani pravi odlikaš i da je sve vježbe savladao iz prve. Na benchu je navodno bio bolji i od mnogo mlađih vježbača.

Živi život punim plućima

Za sve one koji su sumnjali u njegove vještine, djed Toni je pokazao da se u zdravlje dobro razumije. S trenerom je, naime, podijelio pravila dobre jutarnje higijene i načine na koje se zaštiti od moždanog udara. Marko Lončar je pratio i ponavljao njegove pokrete i dopustio da mu Toni, koji svoje savjete vrlo dobro primjenjuje sam na sebe, pokaže kako treću životnu dob živjeti do maksimuma! 

Ovaj vitalni djed bez sumnje je influencer kakvog želimo gledati! Kad narastemo stvarno želimo biti djed Toni. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr