Potraga se nastavlja: nova ljubavna ponuda osvanula i na Glavnom kolodvoru u Zagrebu

Privatni album/Olja Runjić
Vidi originalni članak
  • Nepoznatom muškaracu koji je srodnu dušu tražio u siječnju, naljepivši oglas na kip bana Jelačića očito se još nije posrećilo 
  • Nastavio je potragu oglasom na upečatljivom papiru na Glavnom kolodvoru u Zagrebu
  • Malo je promijenio kakvu ženu traži, a saznali smo i ponešto o njegovom životu

Sjećaš se muškarca koji je putem oglasa na pokušao pronaći svoju srodnu dušu? Evo o čemu se radi! Početkom godine na spomeniku bana Jelačića na istoimenom Trgu nepoznati je muškarac ostavio oglas putem kojega je namjeravao pronaći partnericu. 

ZAIGRAJ KVIZ I SAZNAJ Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi?

 

U oglasu je stajalo: 

"Normalan, slobodan muškarac. 47 godina. Zaposlen. Ne pijem. Imam svoju kuću s dvorištem. Vrt. Tražim ozbiljnu, iskrenu, isključivo žensku srodnu dušu od 30 do 45 godina radi ozbiljne, iskrene veze."   

Zanimljivo Muškarac je na Trgu bana Jelačića objavio da traži srodnu dušu. Pitali smo žene bi li se ikada javile na ovakav oglas

Njegova je priča dobila nastavak. Naime, uočili smo još jedan njegov oglas, a ovoga puta na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Odmah smo prepoznali njegov rukopis, a konačnu potvrdu dobili smo kada smo usporedili broj telefona ostavljen na kraju oglasa. 

Prenosimo novi oglas u cijelosti: 

"Slobodan muškarac. 48 godina. Situiran, zaposlen, ne pijem i tako dalje.Tražim ozbiljnu, iskrenu i isključivo žensku srodnu dušu od 30 do 50 godina koja bi htjela povremeno, a moguće i stalno, živjeti u miru, ljubavi i spokoju seoskog života."

Zahvaljujući novom oglasu dobili smo nekoliko novih podataka. Jedan od njih je da je vlasnik oglasa u međuvremenu proslavio 48. rođendan, a upravo to je možda bio razlog što je podigao ljestvicu godina svoje potencijalne srodne duše. Do sada je gornja granica za njegovu idealnu partnericu bila 45 godina, a sada je to pet godina više, odnosno 50 godina. Osim toga, ovoga puta saznali smo i da živi na selu, što iz prošloga oglasa nije bilo vidljivo. 

BEAUTY TRIKOVI Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine

Prema svemu sudeći, potraga za srodnom dušom još uvijek traje, a mi anonimnom gospodinu želimo puno sreće u tome!

Posjeti Miss7.24sata.hr