Ovo sve mame razumiju - blogerica otkriva što sve zapravo stoji iza savršene obiteljske slike

instagram @janko_popovic_volaric
Blogerica Revie Jane Schultz je otkrila kako izgleda stvarni život iza savršene slike na Instagramu
Vidi originalni članak

Tajna uspjeha savršenog Instagram profila? Zgodan muž, puno vježbanja, divna dječica i millennial pink boja. Zna to i Revie Jane Schultz koja je zahvaljujući tom receptu dobila 175 tisuća pratitelja na Instagramu. Ipak, ova blogerica iz Australije otkrila je kako savršen život ima samo na Instagramu, na fotografijama, a u stvarnosti je mama kao i svaka druga - ima toliko posla da se ne stigne niti okrenuti, a o svemu progovara u opisima svojih naoko savršenih fotografija, koje dolaze sa samoironičnim hashtagom #pictureperfect.

Javnost je odlično reagirala na fotografiju u kojoj blogerica Revie Jane pozira sa svoje dvije kćeri, odjevenima u kaki boju baš poput mame, pored koje je napisala što se zapravo dogodilo trenutak prije slike: "Savršena slika kažeš? Pa da samo svi vi s Instagrama znate da sam 5 minuta prije ove slike ribala ostatke eksplozije kakice sa svojih cipelica... Sada da vas upozorim da ne uspoređujemo svoj život s ovim malim Instagram okvirićima..."

Također, i s ovim opisom bismo se mogle složiti. Ispod opisa slike se požalila svojim pratiteljima kako se osjeća u potpunosti poraženo, posebno nakon jutra u kojem su je njezine dvije curice u potpunosti iscrpile: "Kada sam konačno sjela u restoran pojesti doručak, željela sam svima poručiti kako se jasno osjećam i kako sam prije majčinstva imala stvari pod kontrolom!". Dodala je i ovo: "Vjerojatno će zvučati pomalo ludo da sam samo sjedila i jela svoj doručak dok mi moja 2-godišnja kći govori: "Nemoj tako mazati maslac na tost, mamice."

Stars Hrvatski celebrity baby boom - ove dame su u slatkom iščekivanju

Također, Revie Jene je svom Instagram profilu dodala još jedan hashtag, ironični #ParentLife, za koji poručuje da je "bez milosti" i da ne postoji "izlaz iz ovog zatvora". "Ako bih mogla birati, radije bih se prijavila na noćenje u zatvor, da se malo odmorim", poručila je komično blogerica.

Pratitelji zabavne blogerice su oduševljeni, a posebno pratiteljice: "Ovo je najstvarniji post koji sam ikad pročitala! Slažem se s ovim dijelom o zatvoru! Da su barem svi ovako iskreni. Hvala ti na ovome jer se sada i ja i ostale mame osjećamo da nismo same. Samo hrabro, curo", poručila joj je jedna od njezinih vjernih fanova. Mi se samo možemo složiti i nastaviti scrollati po profilu ove vesele Australke.

Pronađi više o ovoj temi na missMAMA, novoj članici naše miss obitelji. missMAMA prati te i podržava u
najvažnijoj ulozi u tvom životu - majčinstvu. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr