Nicol Brekalo: Ronald i ja možda bismo imali šansu za pobjedu da se ulizujemo svima, ali mi smo preponosni

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Nicol Brekalo (21) jedno je od omiljenih lica showa "Ljepotice i genijalci"
  • Srca publike osvojila je kada je kao partnera prihvatila Ronalda Sataića dok su ostale djevojke šutjele
  • "Ne vjerujem da je itko, osim možda Ronalda, došao naći ljubav, niti mislim da se ona može ovdje pronaći" - iskreno nam je rekla Nicol

Show "Ljepotice i genijalci" prikovao je publiku za male ekrane. Između brojnih ljepotica, istakla se 21-godišnja Nicole Brekalo koja je, osim što je očigledno lijepa, definitivno i genijalna. Ona je studentica filozofije i religijskih znanosti na jednom te sociologije i latinskog jezika na drugom fakultetu. Uspješna je studentica, a želja joj je upisati još antropologiju i pedagogiju. Nadalje, Nicol uspješno vlada s pet stranih jezika, a njeni literarni radovi objavljivani su u časopisima. Nicolin profil privukao nam je pažnju pa smo s njom porazgovarali o showu, Ronaldu, partneru u stvarnom živote te planovima za budućnost. 

Zašto se uopće prijavila?

S obzirom da nije žena koju bismo inače mogli zamisliti u reality formatima, odmah smo je pitali kako to da se prijavila u show. Odmah nam je otkrila kako je bila pozvana i nije imala razloga odbiti. "Tu je bilo u pitanju preispitivanje vlastite inteligencije, što socijalne, što emocionalne. Mislim da za to trebaš biti jako hrabar, pomalo ekshibicionist. Proučavanje nam zapravo pomaže i u proučavanju samoga sebe jer na ljudima prvo primijetimo vlastita nezadovoljstva, nedostatke i to im zamjeramo, a, ako smo zadovoljni sobom, vidjeti ćemo samo pozitivno." - priča djevojka koja nikada prije nije bila primorana provesti dan s ljudima koje nije sama odabrala. "Htjela sam vidjeti hoću li se snaći i mislila kako mi je sad zadnje vrijeme za tako nešto. Još se stignem usavršavati. Ne bih pristala da sam starija." - zaključuje studentica koja je publiku osvojila kada je na biranju izašla za "genijalcem" Ronaldom Sataićem i prihvatila ga kao partnera dok druge kandidatkinje nisu pokazivale interes.

 

Život Spojili smo ljepoticu i genijalca: otkrili su nam neke zanimljive detalje o sebi

On nam je nedavno otkrio kako ga je Nicolin izlazak iznenadio, a ona nam je sada priznala kako ne žali zbog tog poteza i ništa ne bi promjenila. "Da je ikako drugačije ispalo to ne bi bilo nalik na mene. Ja sam uvijek 100 posto svoja. Također, ne vjerujem u slučajnosti i mislim da sam s razlogom dobila Ronalda za partnera. Bit ću iskrena i reći da sam prvi dan, pri upoznavanju svih ostalih genijalca, pomislila kako bih se s nekima možda bolje slagala i kako bi mi bilo lakše, no onda bi valjda bilo prelagano. Ja obožavam izazove koje život nosi, a moći gledati sebe kako ih hendlam je neprocjenjivo." - priča Nicol koja se u realityu stvarno dobro snašla.

Ronald i ona se ne ulizuju

Iz onoga što se da uočiti na malim ekranima, iz takta je izbacuje kalkuliranje i lažna prijateljstva, ali rekla nam je kako joj nijedna  "ljepotica" nije mrska. "Sve mi imamo svoje živote i pozadinu izvan onog kratkog vremena koje je prikazano. Konstantna snimanja, neizbježna interakcija s ljudima koje nisi izabrao, nedostatak sna i izlasci iz zone komfora na dnevnoj su bazi bitni faktori koji se ne mogu zanemariti. Uvjeti u kojima sam ja dobila dojam o nekima utjecao je na poneke nesuglasice." - kaže natjecateljica kojoj je ipak bilo lakše odabrati omiljenu "ljepoticu". "Izdvojila bih Doris kao predivnu, pametnu i dobru djevojku, damu koja se ponašala upravo kako bih se ja htjela u njenim godinama, kad prestanem razmišljati i ponašati se afektivno." - tvrdi Nicol. "Vidim li se kao pobjednica? Kao pobjednica same igre - možda, no tu veliki faktor uključuju ljudi koji trenutno čine tvoju zajednicu. Mi bismo možda i imali šansu za pobjedu da se ulizujemo svima, no Ronald i ja smo preponosni za to. Ako voliš sebe i imaš ljude u stvarnom svijetu koji znaju tko si, to ti ni ne pada na pamet" - kaže bez zadrške.

Ljubav se ne planira

Ova mlada djevojka od showa ne očekuje da joj donese ljubav. "Ne vjerujem da je itko, osim možda Ronalda, došao naći ljubav, niti mislim da se ona može ovdje pronaći. Ja ju trenutno ne priželjkujem ni u vanjskom svijetu jer želim da mi fokus bude čist i da uspijem ostvariti sve isplanirano, a za 2-3 godine opustiti se i u tom pogledu." - odlučna je Nicol koja uopće ne želi da joj se sada netko svidi i skrene pažnju s drugih stvari. Međutim, svjesna je da ljubav ponekad izađe iz predviđenih okvira: "Ne vjerujem da se ljubav može isplanirati i, ako se desi, Bože moj... novi izazov."  O partneru u stvarnom životu ne razmišlja mnogo, ali nešto o tome kakav treba biti već je spoznala. "Mora biti po nečemu poseban. Baš kao i svatko tko se ne libi biti svoj, bit će u nekom pogledu devijantniji" - zaključuje 21-godišnjakinja.

S obzirom na to da je mlada i jako ambiciozna, morali smo je pitati kakvi su joj planovi za budućnost, što očekuje. "Razmišljat ću o karijeri za dvije godine kada budem, nadam se, imala svoje tri diplome. Trenutno je moja glavna i svakodnevna obaveza studij, a nakon njega odrađujem razne reklame, snimanja, pišem radove i kritičke osvrte" - kaže Nicol koju na Instagramu već sada prati više od 8 tisuća ljudi, a njeni interesi i hobiji sigurno će joj donijeti dobre šanse i daleko od očiju javnosti.

Posjeti Miss7.24sata.hr