Mlada majka umrla nakon operacije grudi - lažirala je vlastite nalaze

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Mlada žena je tako žarko željela operaciju grudi da je odlučila ne obazirati se na svoje rizično zdravstveno stanje
  • Tatjana je na pretragama uoči operacije zamijenila svoj uzorak urina sa kćerkinim kako bi "prošla na testu"
  • Sama operacija je prošla dobro, no laganje kirurzima je skupo platila, umrla je mjesec dana kasnije

Život Znaš li da špagete zapravo cijelo vrijeme pripremaš s krivim umakom?!

31-godišnja Moskovljanka Tatjana Pronina očajnički je željela operirati svoje grudi koje su je, kako kaže njezina obitelj, bacale u očaj. Nakon rođenja drugog djeteta grudi su joj se opustile i bile asimetrične te je govorila kako emocionalno pati zbog nesavršenih grudi.

Tatjana se tako već prije godine dana zaputila na operaciju, no liječnici su je odbili kao pacijenta jer je njezin urin pokazao da ima kroničnu bolest bubrega. No to je očito nije pokolebalo. Imala je godinu dana da smisli što će pa se prije mjesec dana vratila u kliniku, isplaniravši da će na pretragama podmetnuti tuđi urin. Došla je s čašicom pripremljenog urina i to svoje desetogodišnje kćeri.

Naravno, liječnici nisu ništa znali i mlada je žena dobila zeleno svjetlo za operaciju, rekli su u klinici Semejnaja gdje je operacija izvršena, navodi Mirror. Operacija je prošla dobro, no tragedija se dogodila kasnije, kad je Tatjana odjednom prestala disati. U teškom je stanju dovezena u bolnicu gdje je ustanovljeno da ima moždani edem. Dok su se liječnici trudili da nađu uzrok, njezin je suprug Jevgenij priznao da je lagala o bolesti bubrega i da je podmetnula tuđi uzorak urina.

Tatjana je umrla ovaj tjedan, mjesec dana nakon operacije grudi. Smatra se da je uzrok iznenadni spazam žila u mozgu izazvan problemima s bubrezima. Međutim, Jevgenij tvrdi da njegova supruga nije imala problema s bubrezina još od djetinjstva i da godinama nije bila u bolnici zbog bubrega. Istraga traje.

Posjeti Miss7.24sata.hr