Maturanti iz domova za nezbrinutu djecu na reviji pokazali haljine koji su hrvatski dizajneri izradili za njih

Jurica Galoić/Pixsell
Vidi originalni članak
  • U zagrebačkom hotelu Westin sinoć, 11. travnja u 19 sati održana je modna revija zaklade "Hrvatska za djecu"
  • Na pisti su se pojavilo čak 36 maturanata iz ustanova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
  • Hrvatski dizajneri sašili su im odjeću i tako im omogućili noć iz snova

U zagrebačkom hotelu Westin sinoć, 11. travnja u 19 sati održana je modna revija zaklade "Hrvatska za djecu". Međutim, na modnu pistu nisu stupili poznati modeli, već maturanti i maturantice iz ustanova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Svi oni bili su sudionici projekta "Moja maturalna večer" unutar kojeg su hrvatski dizajneri osigurali odjeću i obuću za čak 36 maturanata. 

 "Što se tiče naših dizajnera, naprosto moram istaknuti da je odaziv bio predivan i pun entuzijazma. Uključili su se mnogi vrhunski domaći dizajneri. Uistinu, ovo je top of the top!" - priča Renata Gubić, voditeljica zaklade koja nam je otkrila dugačak popis zvučnih imena koja su podržala ovaj prekrasni projekt.  U projektu "Moja maturalna večer" uključili su se:  A’Marie by Anamarija Brkić, Anamarija Asanović, Arileo, Boudoir, Diana Viljevac, Duchess Women’s Wear, Envy Room, Hippy Garden, Ivan Friščić, Ivica Skoko, Lei Lou by Alex Dojčinović, Lilith by Katarina Baban, Lokomotiva by Lana Puljić, MatLukabu by Marina Jerant, Matija Vuica, Robert Sever, Zoran Aragović, Zvono dizajn by Andrea Zvono te brendovi Varteks i Borovo koji su osigurali odijela i cipele. Maturantice su zablistale u glamuroznim izdanjima, a na pisti su, po slikama sudeći, vladale duge, crvene haljine, a dizajneri su na društvenim mrežama iskazali ponos i zadovoljstvo ovim projektom. Matija Vuica objavila je nježan video u kojem grli svoju maturanticu, a Zoran Aragović iskazao je ponos što je dio ove humanitarne priče.

Dečki su, pak, blistali u komadima domaćeg brenda Varteks, a većina se odlučila za klasično crno odijelo. Varteks im je sreću poželio na svojim društvenim mrežama, a Lana Puljić iz brenda Lokomotiva također je reviju pratila iz prvih redova.

Među uzvanicima ove posebne revije istaknula se Borna Kotromanić koja se odlučila za kombinaciju prepunu boja. Uz ljubičastu bluzu kombinirala je cvjetnu suknju i glomaznu te crvenu torbu. Borna i maturanti pozirali su zajedno i čini se da su se stvarno lijepo proveli! 

Moramo priznati da nas je ova ideja baš raznježila i da će biti samo prva u nizu. 

UREĐENJE INTERIJERA 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše

Posjeti Miss7.24sata.hr