Ljubav na prvu poruku: Milica zavela Aleksa na Instagramu

Instagram @haileybieber
Iako se ljubav preko društvenih mreža čini nemoguća, mladi par iz Srbije dokazao je suprotno. Nakon što ga je vidjela na televiziji, Milica je Aleksu poslala poruku preko Instagrama, a par mjeseci kasnije vjenčali su se
Vidi originalni članak

Mladi bračni par Milica Perović (23) i Aleksa Perović (23) upoznao se preko društvenih mreža, nekoliko mjeseci kasnije su se vjenčali i postali roditelji djevojčice Lune.

Iako se mnogima čini kao priča iz bajke, upravo je poruka poslana preko Instagrama započela ljubavnu priču pjevača Alekse Perovića, koji je pobijedio u talent showu  “Zvezde granda”, i YouTuberice Milice, poznatije kao Leni, koja za kanal Yasserstain snima edukativni sadržaj posvećen najmlađoj populaciji.

ZABAVNO Ovi tweetovi nasmijat će sve koji su u braku

- Tijekom talent showa mnoge su mi djevojke slale poruke, no Milica me oduševila svojom pismenošću i načinom na koji se izražava - rekao je Aleksa, sad ponosan otac kćerkice Lune. 
 

Kad su saznali da je Milica trudna, par se odlučio vjenčati u tajnosti, samo uz prisustvo kumova, dok su komercijalne vjenčanice i odijela zamijenili bijelim majicama na kojima je pisalo “mlada” i “mladoženja”. 

Milica i Aleksa trenutačno žive u Beogradu, a uskoro će doći na najveći regionalni spektakl Totalni JoomBoos koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb. 
 

Osim Aleksa i Milice, na Totalni JoomBoos dolaze najveći regionalni youtuberi LayZ, SaamoPetraa, TheSikrt, Gloria Berger, Dennis Domian, Fran Lauš, Bruno Lukić, kao i jedan od najpoznatijih u svijetu - KSI. S obzirom na to da je navala na ulaznice velika, požurite i nabavite svoju. Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr ili svim Entrio prodajnim mjestima.

Stars Najpopularniji youtuber dolazi u Zagreb - želiš li vidjeti njegovu kolekciju zlatnih tenisica?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti Miss7.24sata.hr