Otkrila sam kremu protiv celulita koja stvarno djeluje

privatna arhiva Kristijana Musića
Celulit je moj neprijatelj oduvijek. Znam, sve su to ona u peciva, čokolade i slatkiši u kojima sam nekada uživala, ali uistinu mi više nije slatko. Kao i svaki put kad su slične teme u pitanju, za savjet sam pitala svoju mlađu sestr, a ona mi je preporučila kremu protiv celulita koja uistinu djeluje
Vidi originalni članak

Da sam veći karakter kad su u pitanju slatkiši i junk food, vjerojatno ne bih imala problema s celulitom. Ipak, ja sam jedna od onih koje si vole udovoljiti i ne pritom se ne kaju. Problem nastaje kad se talozi povremenih prehrambenih izgleda pojave na mojim kritičnim zonama u obliku celulita. Nije mi nimalo privlačno, a nisam se spremna potpisati na život u hulahopkama da me ''ispeglaju''. 

Sad sam bila primorana obratiti se svojoj sestri Miji. Kad je riječ o njezi tijela, ona je moja zvijezda vodilja. Žena iz rukava izvlači samo takve aseve, poznaje brendove za koje nitko drugi ne zna i vlada terminologijom od koje se meni vrti u glavi. S obzirom na to da je mlađa od meneponekad ostanem frapirana činjenicom da zna toliko stvari koje meni promiču. Već sam joj govorila da se baci u blogerske vode, ali svjesna je da je to nosi veliku odgovornost pa je odbila. Uglavnom, prošlog vikenda došla sam joj prilično očajna. Srećom, imala je nešto za mene.

Kako nikad nisam vidjela tu kremu, ona mi je, u duhu prave kemičarke, odlučila predstaviti proizvod. Zapravo je riječ o intenzivnom anticelulitnom tretmanu iz Zepterove linije Swisso Logical. Ona mi je nabrojala gomilu sastojaka (upamtila sam samo karnitin - i nemam pojma što to znači!) za koje se kune da su najučinkovitija sredstva za borbu na celulitnom polju. Između ostalog, u tretmanu se nalazi i kofein koji, uz ostale sastojke, pokreće razlaganje masti, potiče gubitak masnog tkiva i povećava brzinu metabolizma. 

Proizvod dolazi u pakiranju od 200 ml. To je, moram priznati, velika količina i dovoljna je za nekoliko mjeseci, a cijena mu je 64 eura. Za maksimalne rezultate, tvrdi Mija, potrebno ga je nanositi dva puta dnevno uz laganu masažu. Istini na volju, upozorila me da za maksimalne rezultate treba 2 mjeseca, ali na njoj su prvi rezultati bili vidljivi i mnogo prije. Ja sam uspjela steći samo prvi dojam. Krema ima dosta lagan, cvjetno-citrusni miris koji na koži ostaje iznenađujuće dugo. Proizvod se lako razmazuje i brzo upija, a najbitnije mi je da nema onog masnog traga. Jedina stvar koja se nakon prvih upotreba vidi jest hidratizirana koža meka na dodir.

Zamolila sam je da mi natipka svoje dojmove: ''Dakle, narančina kora manje mi se vidi i pod rukom je ne osjetim tako jako kao prije. Koža mi je naprosto čvršća. Recimo, kao da sam obukla najlonke pa sam zaglađena. Užasno sam loša s opisivanjem, ali osjećam se bolje, izgledam bolje.'' Nemam drugog izbora, vjerovat ću joj i nadati se da će i moje tijelo dobro reagirati na Swisso Logical intenzivni anticelulitni tretman! 

P.S. Ako te brine koliko dugo će Zepteru trebati da ti dostavi kremu, možeš se opustiti. Moja je bila na mojim vratima u roku 5 radnih dana. 

Sponzorirani članak: missMind za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr