Kakav efekt! Ova 78-godišnjakinja pokazala je koliku promjenu šminka može učiniti

Screenshot MAKEOVERGUY Minneapolis
Vidi originalni članak

Starenje baš nikome ne zvuči zabavno. S vremenom će nas tijelo početi izdavati, koža će visjeti na mjestima na kojima je sada čvrsta, a naše lice postat će odraz naših godina. No, ne treba očajavati zbog toga - to je sasvim prirodno i baš svakom se događa. Dakako, usvajanjem zdravih životnih navika i uz pravilnu njegu kože može se malo usporiti taj proces, a tu je uvijek i make up koji, barem u talentiranim rukama, može prekriti koju godinu.
Ako ne vjeruješ, upoznaj Joann Hopkins, 78-godišnju majku poznatog vizažista Christophera Hopkinsa koja je u videu pokazala koliko šminka može napraviti veliku razliku. Kaže kako se osjeća toliko osnaženo dok je našminkana da i spava našminkana. 

Ok, spavanje sa šminkom svakako ti nećemo preporučiti jer nikako nije dobro za našu kožu, no čini se da Joann ne može bez toga. Ona tvrdi kako svatko ima pravo osjećati se dobro u vlastitoj koži i da se treba suprotstaviti svima koji to osuđuju. U njezinim očima, ljudima bi trebalo biti dopušteno da rade ono što vole bez da ih drugi propituju. 

Ono što Joann čini fantastičnom svakako je vještina šminkanja. Uistinu je jako dobra i vješa u tome, a njezin talent naslijedio je sin Christopher, koji je odrastao gledajući majku kako se šminka. 

Beauty Izazov u kojem se djevojke pretvaraju u Bratz lutke zaludio je svijet

Christopher imam svoj YouTube kanal, a na njemu je podijelio video svoje majke u kojemu ona pomoću šminke postiže barem 10 godina mlađi izgled. Transformacija je nevjerojatna!

Posjeti Miss7.24sata.hr