Bezumno nasilje - dečko je pretukao zbog fotografije na Instagramu

Instagram @haileybieber
Svijet je još jednom svjedočio nasilju nad ženama i to zbog fotografije na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Ova priča se ne čini stvarnom: 22-godišnja Brazilka Melissa Gentz je zbog jedne sasvim bezazlene fotografije na Instagramu završila na stranicama crne kronike. Stvar je u tome da se njezinom 25-godišnjem dečku, Ericu Bretzu, s kojim je bila u vezi tri mjeseca prije nego što je došlo do ovog nemilog događaja krajem rujna, sporna fotografija na kojoj se tek nazire njezin dekolte, nije svidjela. Toliko da ju je pretukao. Melissa je uz fotografiju napisala:
''Ponovno objavljujem fotografiju koju je moj dečko obrisao bez mojeg znanja. Rekao je da cure koje imaju dečka ne mogu objavljivati slike gdje im se vide grudi. Molim sve djevojke da imaju snage i hrabrosti i prekinu nasilne veze poput moje posljednje. Sve je počelo prigovorima na moje slike na Instagramu, pa onda i na komentare, a zatim i na moje poruke na mobitelu. Zatim je došao dan kad me počupao za kosu i rekao da moram prihvatiti stvarnost da sam sad u vezi. ... On se nikad neće promijeniti. Uvijek stavi sebe na prvo mjesto, dok nije prekasno.''

No na komentarima i prigovaranju nije stalo. Melissu je njezin bivši dečku pretukao, a ona je fotografije objavila na Instagramu kako bi upozorila sve žene na nasilje u vezama. Na fotografiji se može vidjeti kako je ova nesretna djevojka zadobila posjekotinu preko čela iznad lijevog oka te veliku masnicu preko lijevog oka. 

'Tampa Bay Times' piše kako je Melissa Gentz policiji rekla kako ju je dečko bacio na pod, udario nogom u glavu, omotao svoje noge oko njezinog vrata i gušio je te ju je udario bocom po čelu. 

SPRJEČAVANJE NASILJA NAD ŽENAMA Istanbulska konvencija stupila je na snagu u Hrvatskoj - što to znači?

Studentica preddiplomskog studija biologije i genetike na Sveučilištu Južna Florida tri mjeseca bila u vezi s profesionalnim vozačem motokrosa i sinom milijunaša i jednog od najbogatijih Brazilaca, Ericom Bretzom, koji je dva dana nakon uhićenja pušten iz zatvora nakon što je platio 60 tisuća dolara jamčevine. 
Nakon objave svojih fotografija, Melissa je primila puno poruka podrške koje dijeli na svom Instagram profilu kako bi pomogla i drugim djevojkama.

Posjeti Miss7.24sata.hr