Počinje reality "miss7 se udaje"!

miss7
U video serijalu u 6 nastavaka pratimo dogodovštine mladenke Ive s kojoj smo pomogli izabrati sve što joj za vjenčanje treba. Prva epizoda, Vjenčanica, je vani!
Vidi originalni članak

Nakon 7 ludih tjedana u kojima smo pobjednicu našeg nagradnog natječaja miss7 se udaje poveli na hektično putovanje u kojem smo birali vjenčanicu, make up, frizuru, glazbu, buketić, tortu i prstenje, serijal je  spreman da ugleda svjetlo dana! Da podsjetimo o čemu je riječ. Portal miss7 krenuo je u potragu za mladenkom koju će bogato nagraditi u travnju, a zadatak je bio u video dokazati zašto bi baš ona bila idealna miss7 mladenka. Pobijedila je Iva Kurtić, medicinska sestra iz Siska čije vjenčanje je zakazano za 30. studeni.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Iva je zajedno s miss7 novinarkama nakon toga krenula u potragu za najvažnijim stvarima za vjenčanje, a naša kamera pratila ju je u stopu. Vjenčanicu je tako birala između 4 dizajnerska brenda (eNVy Room, Elfs, Alduk i Krie), 3 različita make up looka predložio joj je vizažist Marko Tolić, dok je u salonu Glamour isprobala tri različite svečane frizure. Nije svako cvijeće isto, a to su dokazali i cvjetniji studiji Pollak i Cvit Happens te Cvjetna galerija RL izrađujući Ivi vjenčani buketić. U slastičarnicama Magnolia, Torte i to te Dulcia iskušala je najfinije torte za veliki dan Ponudili smo budućoj mladenki i tri različite vrste glazbenih sastava, urbani, tamburaše ili DJ-a, a u dvije zlatarnice s budućim suprugom Ivanom birala je prstenje. Što je Iva pritom sve doživjela i što je na kraju odabrala pogledajte u serijalu.

Your browser doesn’t support HTML5 video

No, nismo našu mladenku samo tako vodili u potragu za savršenim vjenčanjem. Naime, najvažnije stvari smo joj odlučili POKLONITI: vjenčanicu, buketić, tortu, make up i frizuru.

Posjeti Miss7.24sata.hr