Vesela i slatka modna lutkica

daVida's je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Sretna, sjetna, raspjevana daVida's lutkica osnovni je motiv svestrane dizajnerice, ilustratorice i umjetnice.
Vidi originalni članak

Diplomirana modna dizajnerica Andrea Cmrečki stoji iza jedinstvenog brenda daVida's. Nastao je 2010. godine potpuno neočekivano, a njezina prvotna ideja bila je da brend prati priču mama i kćer.

Andrea svoj brend od početka gradi s ljubavlju zbog čeka je odabir imena daVida's bio jednostavan. „Sve se vrti oko života (Vida loca – ludi život) i dva imena mojih najmilijih i puno ljubavi. Uz sami naziv brenda često stoji i natpis „Avec l'amour et la raison“ što znači da je sve nastalo s ljubavlju i razlogom“, objasnila je Andrea koja će sudjelovati i na Sajmu kreativnih detalja.

Ova dizajnerica velika je kreativka čije stvaranje kreće od inspiracije, skice, ilustracije ili slike. Inspiriraju je priče iz djetinjstva ili sanjarenja, let u oblacima, sa zvijezdama, ljubavna pisma (obično nikada poslana), zaključane uspomene, francuske šansone. Andrejin motiv daVida's-ice je sretna, sjetna, vesela i raspjevana djevojčica koja nema usta i nos i na taj način dopušta svakoj osobi da ju vidi onako kako se sam osjeća tog trenutka.

Nakit izrađuje u malim serijama jer voli različitost a koristi dva materijala. Jedna vrsta su metalni medaljoni na ogrlici i narukvici ili kao broš s našivenim, a drugi tip nakita su ručno izrađene daVida's 3D lutkice koje se mogu se nositi kao ogrlice ili broševi.

Zamišljen kao gift brend, daVida's obuhvaća široki asortiman od slika, ilustracija, nakita, porculanskih unikatnih lutkica, mirisnih i dekorativnih jastučića, jastučići za bebe i djecu sa zvončićem, dekica, ručnika do šalica, t-shirt majica za djevojčice i žene, torbi, suknjica, šalova. Cijene ovise o kvaliteti proizvoda, pa tako ogrlica s medaljonom i unikatna porculanska 3D lutkica na lančiću ili brošu koštaju 180 kuna.

U galeriji pogledajte daVida's proizvode…

Više o Budi.IN Sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr