Upoznajte prvu 100-godišnjakinju sa stranica Voguea

harvey nichols
Britanski Vogue proslavio je 100. rođendan sa svojom stajliš vršnjakinjom...
Vidi originalni članak

Britanski Vogue ove godine slavi svoj 100. rođendan, a povodom toga u svibanjskom broju 'ugostili' su svoju vršnjakinju. Marjorie "Bo" Gilbert je 100-godišnja žena iz Walesa i zvijezda je najnovije kampanje koju je luksuzni brend Harvey Nichols kreirao upravo povodom rođendana modnog časopisa.

"Osmislili smo kampanju koja reflektira poznati razigrani stav brenda Harvey Nichols, slaveći istovremeno 100. godišnjicu britanskog Voguea i stil u njegovoj cijelosti,"izjavio je kreativna direktorica brenda."Bila nam je posebna čast surađivati s Bo, ona je fantastična, samostalna dama koja utjelovljuje bezvremenski stil." U Valentino naočalama, Dries Van Noten kaputu, The Row hlačama, Victoria Beckham bluzi i Lanvinu, 100-godišnjakinja izgleda odlično.

"Ona živi sama i nikada ne izlazi iz kuće bez šminke," piše u njenoj biografiji. "Ja se definitivno ne oblačim za dečke," kaže simpatična starica. U videu otkrijte još pojedinosti o ovoj stajliš 100-godišnjakinji, i pogledajte kako je izgledalo snimanje.

Posjeti Miss7.24sata.hr