Tehnološke inovacije za ljubitelje kompjuterskih igrica

Logitech je predstavio obnovljenu G seriju igraćih proizvoda za bolji pristup PC igrama. Proizvodna linija uključuje šest redizajniranih miševa i tipkovnica i dva para novih slušalica.
Vidi originalni članak

Za trajnost i bolju udobnost proizvoda, prednost leži u korištenju modernih materijala koji su postavljeni na strateške zone. Stoga je podloga s odmorištem za dlanove izrađena od vodootpornog materijala kako bi se spriječilo znojenje i lijepljenje dlanova za površinu. Ovisno o modelu, miševima su također dodani mekani i upijajući držači za povećanu udobnost i lakšu kontrolu igre. Tipke na tipkovnicama su pak presvučene dvostrukim UV premazom za veću izdržljivost i trajnost, a na prednjoj strani tipkovnice sada je podloga kojom se umanjuje otpor prstiju prilikom korištenja uređaja.

Logitech G700s punjivi igraći miš je bežični uređaj koji igraču pruža sve informacije baš kao i žičani miš. Presvučen je hidrofobnim premazom na zoni gdje miš koristite dlanom što utječe na lakše prianjanje i umanjuje lijepljenje dlana ruke na uređaj.  Cijena mu je 759,00 kuna.

G500s laserski igraći miš ima kvalitetan laser za precizno upravljanje na različitim površinama te hyper brzi dual-mode kotačić, hidrofobni premaz za lakše prianjanje dlanova te održavanje ruku suhim tijekom igre. Teži 27 grama i ima 10 programibilnih kontrola. Cijena mu je  529,00 kuna.

Optički igraći miš  G400s napravljen je posebno za FPS igre, a uključuje novu Delta Zero senzor tehnologiju za precizno upravljanje pokazivačem. Također hidrofobni premaz za lakše prianjanje i mirniju ruku tijekom igre. Cijena mu je 459,00 kuna

G100s optički igraći miš je jednostavan za korištenje, a posebno izrađen za vaše omiljene RTS i MOBA igre. Miš također ima trajan hidrofobni premaz na zoni dodira dlana za bolje prianjanje i lakše igranje. Cijena mu je 309,00 kuna.

Logitech G19s igraća tipkovnica vam pruža stalan protok informacija, uključujući vitalne statistike i specifične aplikacije, i sve to u boji na integriranom, podesivom GamePanel LCD prikazu. Tipkovnica je također napravljena od modernih materijala koji povećavaju trajnost i udobnost. Hidrofobni premaz na tipkama omogućuje lakše korištenje, a dvostruki UV premaz produžuje vijek trajanja tipki. Dva high-speed USB 2.0 priključka vam služe za prijenos podataka s drugim uređajima  dok istovremeno možete puniti baterije tipkovnice. Cijena je 1519,00 kuna.

Da bi složene radnje bile jednostavne, Logitech G510s igraća tipkovnica nudi 18 programibilnih G-tipki, koje vam omogućuju da konfigurirate do 54 različite funkcije na tri različita načina. Tipkovnica je presvučena hidrofobnim premazom za lakše korištenje i dvostrukim UV premazom za dodatnu trajnost. Cijena tipkovnice je 909,00 kuna

Logitech G430 slušalice sa surround zvukom stvaraju zvučno polje od 360 stupnjeva zahvaljujući  Dolby tehnologiji šo vam ujedno daje prednost da čujete ono što ne možete vidjeti u igri, od skrivenih koraka protivnika do zvuka sirene. Kada želite da vas se čuje, mikrofon s prigušivačem buke možete podesiti tako da se čuje samo vaš glas. Cijena je 609,00 kuna.

Logitech G230 stereo slušalice pružaju kvalitetan stereo zvuk i ako ste skloni maratonskim igrama ove slušalice su podstavljene s materijalom koji se koristi u sportskoj odjeći kako bi se spriječilo znojenje i nakon nekoliko sati igre. Uz fleksibilni mikrofon s prigušivačem buke, zvuk je prvenstveno usmjeren na vaš glas eliminirajući pozadinske šumove. Cijena im je 459,00 kuna

Svi proizvodi na tržište dolaze tijekom svibnja. 

Proizvode detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr