Zašto se nitko ne boji da bi za ovaj glumački par sedma godišnjica mogla biti fatalna?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Slavni glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds proslavio je sedmu godišnjicu braka, a uskoro očekuju i rođenje trećeg djeteta
  • Upoznali su se na setu filma "Zelena lanterna" 2010. godine, no ljubav između zvijezda "Tračerice" i "Deadpoola" započela je tek godinu dana kasnije
  • Danas slove za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a javnost uvijek iznova oduševe međusobnim zadirkivanjem na društvenim mrežama

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds jučer je proslavio sedmu godišnjicu braka. Premda mnogi upravo ovu godinu braka smatraju presudnom, čini se da ovaj slavni par nema razloga za brigu. Ruže im cvjetaju i na privatnom i na poslovnom planu, a u svibnju su javnosti otkrili kako očekuju treće zajedničko dijete.  Par već ima dvije djevojčice, četverogodišnju James i dvogodišnju Inez, a rođenje najnovijeg člana obitelji Reynolds očekuje se ove jeseni. Glumci su u više navrata istaknuli kako priželjkuju veliku obitelji, a želja im se ostvaruje.

RECENZIJA Isprobale smo novi parfem o kojem svi pričaju - provjeri kako nam se svidio!

Poznanstvo s filmskog seta

Ovaj bračni par je sklon svoj privatni život držati podalje od javnosti i svjetla reflektora. Upoznali su se još 2010. godine za vrijeme snimanja filma "Zelena lanterna", no isprva su bili samo prijatelji. Blake je u to vrijeme bila u vezi s kolegom iz serije "Tračerica" Pennom Badgleyjem, a Ryan u braku sa Scarlett Johansson. No, već godinu dana kasnije situacija se promijenila. Blake je prekinula dugogodišnju vezu, a Ryan se sporazumno rastao. Unatoč tome što su Hollywoodom kolale informacije da je mlada glumica u novoj vezi sa slavnim zavodnikom Leonardom DiCaprijem, pokazalo se kako ta kratka romansa nema budućnost te se ubrzo našla u zagrljaju jedanaest godina starijeg kanadskog kolege.

Neobičan početak ljubavne priče

U prosincu 2011. par je prvi puta fotografiran zajedno nakon što su posjetili Ryanovu obitelj u Vancouveru. Američka javnost je ostala iznenađena kada su otkrili da su se na ženidbu odlučili nakon samo godinu dana veze. Slavlje je održano u strogoj tajnosti 9. rujna 2012. na privatnoj ceremoniji na imanju u Južnoj Karolini. Godinama kasnije, glumac je u televizijskom intervjuu priznao kako je njihova ljubavna priča započela sasvim slučajno dok su kao prijatelji otišli na dvostruki spoj s drugim osobama. Na kraju se ispostavilo kako je ljubavna iskra planula upravo između njih. A sve ostalo je, kako se često kaže, povijest.

Life&style Vraća nam se 'Tračerica'? Dogovaraju snimanje nove sezone!

Obožavatelje oduševili međusobnim podbadanjem

Danas slove za jedan od najpopularnijih američkih parova, a simpatije javnosti su uz zaljubljene poglede na crvenom tepihu prikupili i dopadljivom komunikacijom putem društvenih mreža. Naime, supružnici Reynolds su skloni međusobnom podbadanju u kojem ne biraju sredstva.

Tako je prošlog mjeseca Ryan svojoj supruzi čestitao 32.  rođendan serijom njezinih ne tako laskavih fotografija. No, ona mu nije zamjerila. Dapače, upravo je ona prije četiri godine započela ovu igru nadmudrivanja. "Ako nemaš za reći nešto lijepo, reci nešto neugodno. Tako mi funkcioniramo" otkrio je Ryan te dodao "Mislim da je to znak zdrave veze". A s njim bi se složili brojni obožavatelji kojima je ovaj par vrlo brzo prirastao srcu te stekao titulu holivudskih miljenika.

Posjeti Miss7.24sata.hr