Zaručila se Sonja Kovač: objavila predivan video prosidbe, ali i kako su proslavili 10. godišnjicu

Instagram @xoxosonjakovac
Vidi originalni članak
  • Jedna od najpoznatijih domaćih influenserica Sonja Kovač i dečko Goran Mandić jučer su se zaručili
  • Sonja i Goran su u vezi od 2012., a desetu godišnjicu odlučili su proslaviti na Maldivima
  • Sonja je objavila video prosidbe koji je izazvao mnoštvo reakcija na Instagramu te je u detalje ispričala gdje i kako su proslavili jubilarnu godišnjicu

Influencerica Sonja Kovač s dečkom Goranom Mandićem u sretnoj je vezi dugih 10 godina, a upravo je Goran prati na većini njenih putovanja. Iako je Sonja na fotkama uglavnom solo, u posljednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije s Goranom, a nedavno je povodom skorašnje jubilarne godišnjice objavila niz fotografija njih dvoje od samih početaka veze pa do danas.

A posljednje putovanje sigurno će im ostati u posebnom sjećanju. Par je odlučio desetu godišnjicu veze proslaviti na Maldivima. "Predivno je vratiti se ovdje nakon 5 godina i uz to jos sa svojom najdražom osobom!", napisala je Sonja ispod jedne od nekoliko fotografija i videa objavljenih s romantičnih Maldiva. 

A da im je uistinu romantično pokazuje i snimka para na plaži snimljena s dronom u kojoj im Sonja želi sretnu 10. godišnjicu i još "barem 5x toliko". Sonjini brojni pratitelji pridružili su se čestitkama, međutim posljednji video influenserice je onaj koji je izazvao najviše oduševljenih reakcija. 

Moda Sonja Kovač se u "all white everything" kombinaciji zapitala: "Što uopće nositi ispod ovakvog kaputa?"

Naime, Sonja je objavila reels u kojemu se vidi trenutak kada ju je Goran zaprosio. "Ovo se dogodilo sinoć!! 💍🥺Još sam sva pod dojmom... Bila je to magična večer...", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Video je lajkalo preko 20.000 ljudi, a čestitkama su se pridružili i brojni poznati koji su i podijelili Sonjin video, a ona im je svima zahvalila u storijima te napisala kako je sinoć bilo nezaboravno te detaljnije opisala samo iskustvo s proslave godišnjice na Maldivima.

"Bili smo na jednom posebnom mjestu na otoku, skroz na zadnjem djelu dugačke i osamljene plaže. To iskustvo zove se Bubble Beach Experience.", rekla je Sonja i napisala kako čim su saznali za to su znali da tako žele proslaviti godišnjicu. Iako je znala da će im oni prirediti nešto uistinu posebno, kako kaže, nije se nadala prstenu. 

Novopečeni zaručnici su prošle godine na devetu godišnjicu kupili prvi zajednički stan, a influenserica je tada na pitanje o vjenčanju rekla kako joj je ultimativni cilj biti sretna te pustiti da se sve dogodi u svoje vrijeme.

Posjeti Miss7.24sata.hr