Zapanjujuća sličnost - kćeri Mije Begović poručili su: "Predivna si, na svoju mamu..."

Instagram@Marta Rajohnson
Vidi originalni članak
  • Iako je u posljednje vrijeme nije baš aktivna na društvenim mrežama, tek pokojom objavljenom fotografijom zna privući pozornost 
  • Maja Lena Lopatny tako je i ovom izazvala dosta pozornosti
  • Ljepotica je poput svoje majke Mije Begović, pa su usporedbe neizbježne 

Premda je u posljednje vrijeme rijetko viđamo na društvenim mrežama, kada objavi fotografiju, ostavlja svoje pratitelje bez riječi. Vitkom figurom i stilom, podsjeća obožavatelje na svoju majku Miju u mladim danima. Maja Lena očigledno je naslijedila sve dobre gene od majke, pa njezina zamamna ljepota ne čudi.

Maja Lena Lopatny (30), kći filmske i televizijske glumice Mije Begović (58), oduševila je svoje obožavatelje novom fotografijom. Na njoj pozira u kratkoj crnoj haljini i štiklama na visoku petu, a svoju dugu plavu kosu je uvila i istaknula neobičnu naušnicu.

Otkrivamo Koliko poznatih domaćih glumica i glumaca možeš prepoznati na ovoj fotografiji staroj 20 godina?

Pratitelji su bili oduševljeni fotografijom, pa je Maja Lena redom dobivala komplimente. "Predivna si", " najljepša", "zanosna, svoja, prkosna i ponosna", samo su neki od mnoštvo pozitivnih komentara.

Gigi Hadid podijelila je preslatku fotografiju svoje šestomjesečne kćerkice Khai u posebnom odijelcu

Naravno, nisu izostale niti usporedbe s njezinom majkom, s kojom dijeli sličan modni stil.

Stars Danijela Dvornik pohvalila se novom kuhinjom, izgleda stvarno prekrasno: "Svijetli kao Betlehem!"

Maja Lena je dugi niz godina bila aktivna na brojnim domaćim eventima, ali prije nekoliko godina preselila se na Korčulu gdje radi u marketinškom odjelu jednog resorta, piše 24sata.

Posjeti Miss7.24sata.hr