Za lijepu Rose, unuku Jackie Kennedy, kažu da je jako nalik svojoj baki - vidiš li ti sličnost?

miss7/Profimedia
Vidi originalni članak
  • Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis poznata je kao supruga američkog predsjednika Johna F. Kennedyja
  • Smatra se jednom od najvećih modnih ikona svih vremena, a najviše je ostala upamćena po kostimima, elegantnim suknjama te velikim sunčanim naočalama
  • Njezina unuka Rose Schlossberg, kći Caroline Kennedy, jako je nalik na svoju baku 

Obitelj Kennedy je na neki način američka verzija kraljevske obitelji, a na spomen obitelji Kennedy, mnogima odmah na pamet padne Jackie Kennedy, supruga američkog predsjednika Johna Kennedyja s kojim je bila u braku od 1953. do njegove smrti 1963. godine.

Nasljedna ljepota Lijepa Camille, unuka Grace Kelly, zaista je nalik svojoj baki, zar ne?!

Par je u braku dobio kćer Caroline i sina Johna Jr., koji je poginuo u avionskoj nesreći te je Caroline jedino preživjelo dijete para. A ona nam je zanimljiva zbog činjenice da njezina najstarija kćer Rose neodoljivo nalikuje svojoj baki.

Roseini roditelji, Caroline Kennedy i Edwin Schlossberg vjenčali su se 1986. godine, a dvije godine kasnije na svijet je došla njihova najstarija kćer Rose. Druga kći Tatiana rodila se 1990. godine, a sin John 1993. godine.

Dok se John poput svojeg djeda bavi politikom, Tatiana je novinarka New York Timesa, a Rose je magistrirala na Tisch školi za umjetnost u sklopu Sveučilišta u New Yorku, a prije toga je na Harvardu studirala engleski jezik od 2006. do 2010. godine. Osmislila je i web seriju pod nazivom ''End Time Girls Club'' u kojoj na zabavan način daje djevojkama savjete kako preživjeti apokalipsu. U intervju za Mashable 2016. godine izjavila je: ''Ideja se pojavila kao odgovor na to kako je New York reagirao na uragan Sandy i kako su ljudi bili nepripremljeni.''

Rijetko tko nije primijetio sličnost između Rosie i Jackie, a Rose je jednom prilikom u New York Timesu proglašena Jackie 2.0. Inače, najstarija unuka i baka bile su veoma povezane i provodile su zajedno puno vremena. Malena Rose je imala samo pet godina kada je njezina voljena baka 1994. godine preminula. Osim s bakom, bila je i jako povezana s ujakom John Jr.-om koji je poginuo u avionskoj nesreći 1999. godine. Upravo su njoj i baka i ujak ostavili svoju imovinu pa je već i prije punoljetnosti raspolagala s milijunima dolara.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr