Za kćer Monice Bellucci kažu da je još ljepša od svoje prelijepe majke, slažeš li se ti?!

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Starija kći talijanske glumice Monice Bellucci odlučila je krenuti majčinim stopama te je ostvarila prvu veću manekensku ulogu
  • Petnestogodišnja Deva Cassel postala je zaštitno lice novog parfema talijanske modne kuće Dolce&Gabbana
  • Premda je tek na početcima, djevojci modni znalci predviđaju iznimno uspješnu modeling karijeru

Modna kuća Dolce&Gabbana je za zaštitno lice svog posljednjeg na tržištu predstavljenog parfema 'Shine' odabrala  Devu Cassel. Riječ je o kćeri slavne talijanske glumice Monice Bellucci i njezinog bivšeg supruga Vincenta Cassela. Njezina majka Monica,koja dandanas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, dugogodišnje je zaštitno lice ove talijanske modne kuće te ne čudi što je ova 15-godišnjakinja odlučila krenuti njezinim stopama. 

Kraljevski dvori Ostali smo paf! Pogled na fotografiju majke Kate Middleton iz mladosti prilično je iznenađujuća

Reklama za parfem ove poznate modne kuće snimana je prošle godine na ulicama talijanskog Ravella, a snimanju kampanje prisustvovala je i sama Monica. Pod budnim majčinim okom Deva je ostvarila svoju prvu veću manekensku ulogu, a za istu je ostvarila niz pohvala.

Stars Kći Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina napunila 16 godina, a obožavatelji se ne mogu odlučiti na koga više sliči

Budući da je dosad odrastala podalje od javnosti, ne čudi što je ovaj njezin medijski istup izazvao toliki interes. Naravno, Internet su preplavili komentari koji veličaju njezin izgled te se mnogi slažu kako je izrasla u pravu ljepoticu. Sudeći prema viđenom, modni znalci joj predviđaju uspješnu karijeru.

Također, oni koji su imali priliku vidjeti njezine objave na društvenim mrežama prije nego ih je uklonila svjedoče kako se mlada Deva može pohvaliti i glazbenim talentom. Ipak, čini se kako joj je karijera modela trenutno ipak privlačnija.

 

Svijet slavnih Nova biografija otkriva drugačije lice Melanije Trump i kakve su si nadimke iza leđa davale ona i Ivanka

Zanimljivo i njezina majka Monica karijeru je  započela kao model u agenciji Elite Model Management, no sudbina ju je odvela u svijet glume za koji je ova nesuđena studentica prava iskazivala znatno više interesa. A upravo je 1996. godine na setu filma 'Stan' upoznala i markantnog francuskog glumca Vincenta Cassela za kojeg se i udala tri godine kasnije.

Svijet slavnih Kći glumice Heather Locklear ima 22 i jako sliči na slavnu mamu, čak od nje posuđuje i odjeću

U braku su dobili dvije kćeri, Devu i Leonie, a premda su slovili za superpar njihova ljubav okončana je 2013. godine. Monica je trenutno u vezi sa umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, dok je Vincent od prošloga ljeta u braku sa manekenkom Tinom Kunakey.

Posjeti Miss7.24sata.hr