WOW! Pogledaj kako izgleda luksuzna kuća popularnog glumca!

instagram @janko_popovic_volaric
Jim Parsons, 45-godišnji glumac koji je utjelovio popularnog ''štrebera'' Sheldona u seriji Teorija velikog praska, ima stvarno jaaako luksuzan dom
Vidi originalni članak

Američki glumac Jim Parsons svjetsku je slavu stekao tumačeći lik Sheldona u sitcomu 'Teorija velikog praska'. Iako je njegova televizijska karijera započela već 2002. godine u seriji 'Ed', popularan je postao tek kada je, 2007. godine, Teorija velikog praska krenula s prikazivanjem. Parsons se apsolutno uklopio u lik štrebera i teoretičara fizike, a najgledanije epizode dosezale su nevjerojatnih 20 milijuna gledatelja. 

Da se Jimu Parsonsu uloga Sheldona prilično isplatila svjedoči i činjenica da su Internet preplavile fotografije njegovog mega-luksuznog doma u Los Anglesu koji je stavio na prodaju. Prvotno je za bogato opremljenu kuću tražio čak 8,95 milijuna dolara, ali... na koncu je cijenu snizio na 6,995 milijuna dolara. Na fotografijama je prikazan raskošni interijer te police s mnogo knjiga. Dakle, ovaj ljubitelj literature definitivno se uspio identificirati sa svojim likom Sheldonom.  Osim toga, očito je da voli i kuhati. I mi bismo voljeli s ovakvom kuhinjom, moramo priznati. Tamnomaslinasti namještaj, mnogo svjetla i drveni dekorativni elementi oduzimaju dah.  Kupaonica mu je, rekli bismo, prilično vintage, ali definitivno ima šarma. Za oko nam je posebno zapeo veoma poseban tuš obložen mramorom i prekrasnim mozaikom. WOW! Da, interijer nas je osvojio, ali eksterijer je još bolji. Čini se da Jim ima veliko dvorište u koje je stala kamena šetnica, mnogo zelenila i vodopad samo za njega.  Kuća i okućnica definitivno bi mogli biti set za film, a Jim nedvojbeno ima jako dobar ukus. Mi bismo se sutra preselili ovamo. A ti? 

Posjeti Miss7.24sata.hr