Vruće-hladno! Tatjana Dragović i Antonija Stupar skinule se u kupaći na snijegu!

Instagram @haileybieber
Po uzoru na svjetske zvijezde, i naše cure su hrabro u ljetnom izdanju kročile u snježnu bjelinu
Vidi originalni članak

Tatjana Dragović i Antonija Stupar Jurkin na društvenim mrežama su objavile fotke kako uživaju u snježnoj idili. No neke fotografije su pratiteljima više zapele za oko od ostalih. Radi se o onima na kojima su poznata domaća lica ni više ni manje nego u kupaćem kostimu na snijegu. 

U tigrastom jednodijelnom badiću sa šubarom na glavi i bucama na nogama, Tatjanino poziranje nije omeo niti snijeg koji pada. Uz sliku je napisala 'Winter wonderland', a u  manje od dana slika je dobila preko 2 tisuće lajkova. Oduševljeni pratitelji su imali samo riječi hvale za lijepu Tatjanu. Tatjana se odmara u Austriji na svjetski poznatom skijalištu u Kitzbühelu u društvu partnera Vlaha Arbulića i svoje troje djece. Partneri često objavljuju fotografije svog odmora, pa se tako Vlaho pohvalio slikom s Emanuelom Ivaniševićem poslije partije tenisa, a Tatjana je objavila fotku s kćerkom Amber, za koju su joj pratitelji rekli da izgledaju poput sestara. 

ODMOR Snježna idila: 6 romantičnih kućica za zimski odmor u Hrvatskoj

Ni nekadašnje poznato televizijsko lice, Antonija Stupar Jurkin, nije mogla odoljeti novom trendu te se i ona skinula na snijegu. Antonija je odabrala dvodijelni crni badić, buce, te je odjenula kratku puf jaknicu.  U opis slike je napisala 'Hrvatski Aspen', a kao lokaciju je stavila Vile Montis Aurea koje se nalaze u mjestu Novo Zvečevo, u srcu parka prirode Papuk.

Antonijini pratitelji, iako oduševljeni njezinim potezom, zabrinuli su se za njeno zdravlje te su komentirali kako će se prehladiti dok su joj neki čestitali na hrabrosti. 

SNIJEG Stigao je snijeg pa imamo nekoliko ideja kako provesti bijeli vikend...

Posjeti Miss7.24sata.hr