Vrijeme za promjene - kakve su ti nove frizure ovih slavnih cura?

miss7
Jesen je idealno vrijeme za donošenje nekih novih životnih odluka, pa makar to značila i samo promjena frizure. Inspirirajmo se frizurama ovih slavnih cura
Vidi originalni članak

U svijetu slavnih sve promjene u životu su brže nego u nas običnih smrtnika, pa zato nije čudo da poznate cure ne moraju čekati jesen kako bi promijenile neke svoje životne navike ili samo frizuru. Tako je ovo ljeto lijepa glumica i pjevačica Sementa Rajhard svoju tamnu kosu jako posvijetlila, a nedavno i duge uvojke odrezala na lob dužinu. Za svoj izgled je već dobila hrpu pohvala, a mi smo se prisjetili još nekih dama koje su nas nedavno iznenadile svojim promjenama frizure.

Stars Iznenadit ćeš se! Koja je prirodna boja kose ovih slavnih cura?

Marijana Mikulić

Glumici Marijani Mikulić se bliži termin poroda, a kako nikad ne miruje, odlučila se posvetiti i promjeni svog izgleda u pauzama od snimanja novih serija, filmova i predstava. Tako je svoju dugu kosu tamnu kosu drastično odrezala i obojila u platinasto plavu. No, nije tu stala. Nedavno je napravila zanimljiv undercut te joj je frizerka izbrijala dio glave u motivu zvijezde. Moramo priznati, prilično hrabar pothvat koji pozdravljamo!

Nataša Janjić

Još jedna trudnica godinama je vjerna svojoj crvenoj kosi, no jedna Instagram slika nas je oduševila. Možemo Natašu Janjić zamisliti s jako nakovrčanom kosom koja podsjeća na trajnu. Uostalom, trajne su se ponovo vratile u modu, a i više nisu toliko štetne za kosu jer se promijenila tehnika kovrčanja.

Kim Kardashian

Klan Kardashian se uvijek ističe svojim frizurama, šminkom i odjećom, pa nije čudo da i predvodnica obitelji Kim Kardashian često mijenja dužine i boje kose. No, više ne znamo radi li se o perikama ili pravoj kosi. Priča se da je svoju dugu kosu odrezala na ravan bob koji je nosila sredinom kolovoza, a u međuvremenu je vjerojatno ponovno dodala ekstenzije. Naravno, što god odluči napraviti sa svojom kosom, fantastično joj stoji, kao i nova, najfit figura do sad.

Cardi B 

Najzanimljivije novo lice glazbene scene baš poput djevojaka iz obitelji Kardashian voli nametati trendove beauty industrije. Tako je zabilježen znatan porast špičastih umjetnih noktiju otkad je Cardi B stupila na scenu. Prvi put kada smo je zamijetili Cardi je imala dugu tamnu kosu, a u međuvremenu je počela koketirati s dužinama i perikama. Odlično joj je stajao pixie kada je odrezala dugu kosu prije nekoliko mjeseci.

Irina Shayk

Kada je netko lijep, stoje mu i malo manje ženstvene frizure. Živi dokaz je za to Irina Shayk koja je povodom predstavljanja novih kolekcija za Tjedna mode u New Yorku predstavila svoj novi look. Svoju dugu kosu je ošišala na kratko te joj je frizer usput napravio i kraće prorijeđene šiške koje malo kome dobro stoje. No, kao što smo rekli, kada je netko lijep, sve mu stoji!

Posjeti Miss7.24sata.hr