Više se ne skrivaju! Novi dečko Jelene Veljače javno ju je podržao na promociji njezine nove knjige

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U  zagrebačkoj Kuglani održana je promocija nove knjige producentice i spisateljice Jelene Veljače nazvana 'Princeza Čučkolina'
  • Slikovnica je nadahnuta njezinom četverogodišnjom kćeri Lenom koja je uz majku bila glavna zvijezda navedenog predstavljanja
  • Osim poznatih dama iz domaćeg života, potporu Jeleni svojim dolaskom iskazao je njezin novi partner Vito Turšić

Producentica Jelena Veljača u društvu kćeri Lene predstavila je svoje novo književno djelo - slikovnicu 'Princeza Čučkolina". Upravo je četverogodišnja djevojčica bila glavna inspiracija za lik glavne junakinje ovog djela namijenjenog najmlađima čiji vizualni dizajn identitet potpisuje naša poznata dizajnerica Ana Tevšić Nauković.

Modni izlog Kakva ljepota! Bojana nosi čizme koje smo joj odmah poželjele ukrasti!

Predstavljanje slikovnice nisu propustile ni Jelenine prijateljice iz javnog života pa je tako bivša manekenka i poduzetnica Iva Radić pristigla u društvu najmlađe kćeri Tesse, a dok je njezina kolegica Kristina Bradač na ovaj događaj povela trogodišnju kćerkicu Vivien. U društvu kćeri Margite i sina Time na druženju za najmlađe pojavila se i glumica Ivana Roščić.

Predstavljanje njezinog novog literarnog djela nije propustio ni Jelenin novi partner Vito Turšić. Po svemu sudeći, producentica i nekadašnji savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u ozbiljnoj su vezi te se ne libe zajedno pojaviti u javnosti.

S društvenih mreža Nikolinu Ristović rijetko viđamo u ovoj modnoj kombinaciji, no ove je jeseni iznimno popularna

Tako su se 39-godišnja spisateljica i njezin deset godina stariji partner našli među uzvanicima na sinoćnjem predstavljanju nove knjige planetarno popularnog pisca Dana Browna, autora književnog hita 'Da Vincijev kod'. Zanimljivo, njegov posljednji književni projekt također je slikovnica za najmlađe.

Prisjećamo se Kako su Lana Klingor, Iva Jerković, Jelena Veljača i Minea izgledale prije 15 godina

Posjetimo, javnost je za novu Jeleninu ljubav saznala sredinom rujna kada je novi par uhvaćen u izmjenjivanju nježnosti. Par se upoznao kada je producentica sudjelovala u popularnom Podcastu BizCasting, kojega je Vito svojevremeno bio voditelj. "Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni", otkrio je trenutačni direktor u tvrtki IDM za Večernji list.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr