Viktorija i Dino Rađa proslavili su 19. godišnjicu braka, a Dino je objavio i sliku s vjenčanja

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Jučer je bračni par Rađa proslavio 19. godišnjicu braka, a tim povodom su se prisjetili intimnog vjenčanja na jahti u blizini Korčule
  • Dino je objavio sliku na kojoj se osim mladenaca nalaze i njihovi kumovi, pjevač Petar Grašo te Maja Batarelo
  • Viktorija i Dino i danas su zaljubljeni kao i na dan vjenčanja, a u braku su dobili i sinove Roka i Nika

Bivši košarkaš Dino Rađa i supruga Viktorija, bivša pjevačica i finalistica showa 'Ples sa zvijezdama',  21. kolovoza 2001. godine izrekli su sudbonosno 'Da' samo u društvu kumova Petra Graše i Maje Batarelo. O ovom posebnom vjenčanju se mnogo pričalo jer je održano na Dinovoj jahti ''Duje'' u blizini Korčule, a nakon vjenčanja novopečeni mladenci skočili su u more odjeveni. Jučer, točno 19. godina nakon velikog dana, Dino je supruzi čestitao objavivši fotografiju sa samog vjenčanja.

Uz fotografiju je napisao: ''Prije 19 godina je rekla DA'', a vrlo brzo su krenule stizati čestitke. Viktorija je također javno čestitala suprugu, no ona je objavila sliku iz bazena kuće u kojoj provode godišnjicu te je napisala: '' Kao ova slika.... mir, ljepota,blagostanje, uživanje i ljubav... takav mi je život s tobom!''.

Svijet slavnih Ana Gruica suprugu je za godišnjicu braka darovala tako originalan dar da bismo najradije ukrali ideju!

Ovaj bračni par i danas je zaljubljen kao i prvog dana, a često nas razvesele fotografijama iz privatnog života kao i dogodovštinama. Također, ne kriju koliko im je obitelj i povezanost bitna, a u braku su dobili i danas 17- godišnjeg sina Roka te 12- godišnjeg Nika. Dino iz prvog braka ima i 23- godišnjeg sina Duju, a Viktorija ne skriva koliko je povezana s njime. 

Posjeti Miss7.24sata.hr