Video: Stjepan Hauser: Kako sam se zaista osjećao u Kijevu

Instagram
2Cellos su imali veliku čast svirati na finalu Lige prvaka u Kijevu, a Stjepan Hauser je missicama uputio video pozdrav i otkrio kako je proživo ovaj veliki događaj!
Vidi originalni članak

Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću, reklo bi se – zavide svi muškarci svijeta, barem oni nogometni obožavatelji – jer ovi dečki, ne da su utakmicu finala Lige prvaka gledali na samom stadionu, nego su i svirali upravo za nogometnu elitu!

"Ludilo,  jel' može bolje?", zaključio je Stjepan Hauser koji se missicama javio iz Moskve! "Zvali su nas iz UEFE", otkrio je Stjepan, i eto, bio je to spektakularan nastup!"



Your browser doesn’t support HTML5 video


Na naš zaključak da je jedino možda još bilo bolje Ronaldu, najvećoj nogometnoj zvijezdi koji je i igrao te večeri -  Stjepan nam je rekao kako to uopće ne bi bilo bolje jer bi on uvijek odabrao glazbu! A Ronaldo je daleko od glazbe...
 

"Uf, kakav je to adrenalin bio, svirati na stadionu ispred 60 tisuća navijača! Svi su s nama pjevali u glas kad smo počeli svirati prvu pjesmu", oduševljen je Stjepan svojim iskustvom na ovom nogometnom spektaklu!
 

Iako obožava nogomet, ovaj put nije navijao ni za koga, ali mu je drago bilo prije utakmice pozdraviti naše dečke koji igraju u Real Madridu.

"Jako sam zadovoljan zbog Matea Kovačića i Luke Modrića kojima sam poželio sreću prije utakmice, a da sam vidio Deana Lovrena iz Liverpoola, svakako bih sreću poželio i njemu! Čak smo poslije i mi izašli na teren za vrijeme velikog slavlja, ma neopisivo..."
 

Iako su naši proslavljeni violončelisti utakmicu gledali iz jedne od VIP zona, supruge i djevojke poznatih nogometaša nisu vidjeli! Zato su njih dvojicu gledali milijuni ljudi  - jer nogomet je i dalje najvažnija sporedna stvar na svijetu, a naši Stjepan i Luka najveće violončelističke zvijezde na svijetu!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr