Vida sa suprugom i malenim Davidom uživa u obiteljskoj idili

Instagram/Nives Celzijus
Ivana i Domagoj Vida jedan su od najljepših primjera idiličnog braka u poznatih Hrvata. Bivša Kraljica Hrvatske i najveći bećar među nogometašima trenutno uživaju u godišnjem odmoru, a Ivana svoje pratitelje na Instagramu često obraduje fotografijama
Vidi originalni članak

Ivana Vida sinoć je počastila svoje pratitelje slikom nje i Domagoja kako se zabavljaju u Pučišćima na Braču. Lijepa Ivana sjedi u krilu svog Domagoja, a u prvom planu su njene duge noge i modna kombinacija u kojoj prevladava bijela boja. Par se čini uistinu sretan, a obožavatelji su im ispod slike poručili kako im nedostaje samo preslatki, trogodišnji sin David. 

Da bi i David mogao biti u blizini otkriva slika objavljena prije nekoliko dana. Na njoj David, odjeven u kockasti dres, naizgled upravlja brodicom. Sretni trio se, nema sumnje, prekrasno zabavlja. 

Brak Vidinih slovi za jedan od najidiličnijih brakova estrade, a Metkovka Ivana, rođena Gugić, ne krije da je u svog supruga zaljubljena preko ušiju.

Često iskazuje svoj ponos i reklo bi se da ju prvi zanos zaljubljenosti još uvijek nije prošao. Nakon prvenstva je svom suprugu poručila: ''To je moj najbolji prijatelj , moj muž, TATA, moja LJUBAV, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol ,HEROJ , MOJ PONOS!! MOJE SVE!!! David je POSEBAN, plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj!'' Ova WAGS-ica uistinu ne skriva svoje emocije i to nam je uistinu prekrasno. 

NOGOMETAŠI Ivan Rakitić je još jednom pokazao koliko voli svoju obitelj

Bivša Kraljica Hrvatske zarobila je srce  najvećem bećaru među nogometašima. Svoju vezu službeno su okrunili u Umagu, u lipnju 2017. godine. Jedan od najslađih gostiju bio je i njihov, tada dvogodišnji, David. Mi im, gledajući ih ovako sretne i zaljubljene, želimo još mnogo zajedničkih godina! 

Posjeti Miss7.24sata.hr