Victoria Beckham objavila preslatku sliku iz djetinjstva s peglom i daskom za peglanje - a u njoj vidi simboliku

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Bivša pjevačica, a danas modna dizajnerica Victoria Beckham objavila je na Instagramu sliku iz djetinjstva
  • Na njoj mala Victorija ima dječju peglu i dasku za peglanje, a pored nje je stavila sličnu fotku iz novijeg vremena
  • Dizajnerica je zaključila kako joj je atelje oduvijek bio suđen

Victoriju Beckham (46) ljudi znaju kao bivšu pjevačicu i članicu popularnog ženskog sastava iz 90-ih, Spice Girls, suprugu nogometaša Davida Beckhama, ali i modnu dizajnericu čije kreacije nose brojni poznati, a među njima je i Meghan Markle.  Victorija je jedna u nizu poznatih osoba koje na društvenim mrežama dijele fotografije sebe u djetinjstvu. No, ova posljednja je zaintrigirala i samu Vicky.

Victoria je spojila fotografiju male sebe, s daskom za peglanje i peglom, uz fotografiju s istim rekvizitima samo novijeg datuma. Uz nju je napisala: ''Predodređena za atelje?'' te time najavila pripremu za novu kolekciju.  

Svijet slavnih Bi li je prepoznala? Izabel Kovačić pokazala fotografiju iz djetinjstva

Dizajnerica je vlastitu marku odjeće lansirala 2008. godine te ju je jednostavno nazvala po sebi. Iako su tada mnogi bili skeptični, izgleda kako je brojnim kritičarima Vicky začepila usta. No, nije sve baš bajkovito. Brend Victoria Beckham Limited, nije ostvario profit otkad je lansiran prije 12 godina, a 2018. godine je imao gubitak od 12,3 milijuna funti. 

Izgleda kako Victoriju ne brinu poslovni gubici, a vrijeme karantene je odlučila posvetiti suprugu i djeci s kojima boravi u 6 milijuna funti vrijednom dvorcu Cotswolds.

Posjeti Miss7.24sata.hr