Već su odrasli: Djeca Michaela Jacksona okupila su se na praznicima u Rimu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Djeca Kralja popa okupila su se ovih praznika u Rimu
  • Dvojica braće i sestra se odlično slažu
  • Mlađi sin, 17-godišnji Bigi, otkrio je da želi biti glazbenik, poput tate

Svo troje djece Kralja popa, Michaela Jacksona, božićne praznike provode zajedno, u Rimu. Sestra Paris (21) te braća Prince (22) i Bigi (17) , koji je 2015. promijenio svoje ime Blanket, uživaju u 'Vječnom gradu', ali i međusobnom druženju. 

Paris i njezin dečko Gabriel (na slici u sredini)

Njima su se pridružili i Princeova djevojka Molly Schirmang i Parisin dečko, glazbenik Gabriel Glenn. Michaelova djeca nakon njegove smrti 2009. ostala su povezana, no, kako su već odrasli, žive odvojeno i rijetko se okupljaju, a ovaj je izlet u Rim bio sjajna prilika da provedu zajedničke trenutke.

Prince (lijevo) i Bigi (desno na slici) prošetali su i rimskim Španjolskim stubama


Najstariji brat, Prince, koji je nedavno diplomirao poslovnu ekonomiju, potvrdio je koliko mu znači obitelj:  "Odlično se svi slažemo, pogotovo sa sestrom. Ona je tako zrela i ne vidim se kao njezin stariji brat. Ravnopravni smo. A što se tiče Bigija, on je toliko odrastao za svoje godine. Da, nas veže čvrsta veza". 

 

 

Najmlađi Bigi, sada sedamnaestogodišnjak, objasnio je kako je promijenio ime koje mu je otac dao, Blanket, u Bigi jer su mu se djeca rugala, a on za razliku od brata i sestre koji su jako aktivni na društvenim mrežama i često se pojavljuju u javnosti, živi povučenije iako je prošle godine rekao da bi želio krenuti očevim stopama i postati glazbenik. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr