Urnebesno! HRT otkrio ime novog Jamesa Bonda – to je Radman, Grlić Radman

Screenshot HRT
Vidi originalni članak
  • U HRT-ovom Dnevniku ispod slike ministra Grlića Radmana pojavio se potpis "Daniel Craig, James Bond"
  • Iako neke sličnosti između Craigra i Grlića Radmana nema, neki su se odmah našalili da HRT ekskluzivno otkriva ime budućeg slavnog tajnog agenta 
  • Ipak, riječ je samo o gafu koji je zabavio i nasmijao mnoge, a HRT se gledateljima ispričao - novim gafom!

U jučerašnjoj središnjoj informativnoj emisiji HRT-a, došlo je do pogreške gdje je uz kadrove Gordana Grlića Radmana nekoliko sekundi u potpisu umjesto njegovog imena stajalo "Daniel Craig, James Bond."

Life&style Razotkrivanje najzgodnijeg Jamesa Bonda ikada: Muževnost, šarmanost ili lijepo mišićavo tijelo?

Nakon nekoliko trenutaka, krivi potpis je uklonjen. Iako je prikaz potpisa trajao tek nekoliko sekundi, to je bilo dovoljno da se javnost pozabavi ovim gafom na društvenim mrežama.

Bilo je dosta reakcija, čak i duhovitih komentara, a neki su se čak i našalili da HRT ekskluzivno otkriva ime novog Jamesa Bonda, nakon što je poznato da Daniel Craig više neće glumiti slavnog tajnog agenta.  

S Prisavlja su u isprici nakon pogreške priopćili: “HRT se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku 2 pod izjavom Gorana Grlića Radmana”, poručili su s HRT-a.

S HRT-a su napomenuli i kako greška nije bila vidljiva u sustavu, gdje je ime bilo točno napisano.

Ali tu nije kraj showa! U priopćenju u kojem su objavili ispriku, ministru Grliću Radmanu, ponovno su krivo naveli ime i nazvali ga Goranom umjesto Gordanom. Eh, kad te neće, onda te stvarno neće..

Saznajemo Daniel Craig se prvi puta u javnosti pojavio s kćeri, mnogi smatraju kako bi ona trebala biti novi James Bond

Posjeti Miss7.24sata.hr