Ups! Što je to izvirilo ispod Beyoncéine haljine?!

Getty/Guliver
Iako imaju vojsku stilista, i slavne žene ponekad dožive nezgodancije s odjećom - koje su ih onda prisiljene riješiti na brz i dovitljiv način
Vidi originalni članak

Opssss! Ovo je nezgodno...Nepromišljen pokret i brzo oko fotobjektiva razotkrili su ono što je slavna Beyoncé pod svaku cijenu htjela sakriti!  A to je steznik, koji je prilagodila zelenoj haljini koju je nosila na Diamond Ballu na koji je otišla sa suprugom Jay-Zjem. I zapravo ništa čudno ne bi bilo da je Queen B nosila steznik kakav svi nosimo kad haljina traži da se malo više utegnemo, no njezin je, složit ćeš se, prilično...hmmmmm...u najmanju ruku nesvakidašnji!  



Naime, kako kroz haljinu s dubokim prorezom ne bi provirivao steznik, Beyoncé je odlučila isti odjenuti na samo jednu nogu! Ili, što nam se čini vjerojatnije, odrezati jednu nogavicu!

Iako ima četu stilista oko sebe, priznajte – ovaj put izgleda kao da je slavna pjevačica, prije izlaska jednim pogledom u zrcalo shvatila da steznik viri na sve strane – pa je jednostavno odlučila ukrotiti ga jednim potezom škara! Nema što - unatoč slavi i bogatstvu - naša Bey je ostala praktična žena!

Posjeti Miss7.24sata.hr