Upoznajte 54-godišnju Francuskinju s najstylish Instagramom

Instagram/Nives Celzijus
Sophie Fontanel, 54-godišnja spisateljica i modna kolumnistica definitivno je jedna od žena s najviše stila i upravo ju zato rado pratimo na Instagramu
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Vogueu, pronašli smo još jednu muzu Instagrama: Sophie Fontanel! Ova francuska spisateljica i modna kolumnistica  pariškog L'Obsa dokaz je da modni trendovi nisu rezervirani samo za mlađe, a jedan pogled na njezin Instagram profil bio nam je dovoljan da se zaljubimo u ovaj jedinstveni stil. 

Sophie je ponosna na činjenicu da je čak 80% njezine odjeće vintage i svoj je stil, u jednom intervjuu za Vogue, opisala upravo savršeno - "nježan, humorističan, elegantan i luckast"!

Također, od nje možemo naučiti puno toga o tome kako se odijevati s ukusom, što nema nikakve veze s neprestanim kupovanjem nove odjeće i praćenjem posljednjih trendova. Štoviše, Sophie najčešće kombinira vintage komade na nešto moderniji, sebi svojstven način, što ju čini zanimljivom i posebnom.

"Ako želite biti dobro odjeveni, morate naučiti gledati stare filmove, odlaziti u muzeje i surfati Internetom. Morate čitati dobre knjige, čitati poeziju. Tek kad vaša duša upije dobre stvari, onda ćete razumjeti umjetnost dobrog odijevanja." Trebamo li išta više nadodati?

 

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr