Unatoč tragičnoj dijagnozi, ova djevojka je imala svoje vjenčanje iz snova

instagram @taytay_xx
Kakav predivan primjer ljubavi: djevojka koja se godinama bori s cističnom fibrozom i kojoj je tijelo odbilo transplantirani organ, ipak se na svoj dan iz snova osjećala poput prave princeze
Vidi originalni članak

Caleigh Haber, 27-godišnjakinja je sa cističnom fibrozom, koja je nedavno prošla kroz operaciju transplantacije pluća, ali njeno ih je tijelo odbilo. Potrebna joj je dvostruka transplantacija kako bi preživjela, ali stručnjaci kažu da vrlo vjerojatno ne bi izdržala operaciju pa je prema tome nisu ni mogli odobriti. Kako je za NBC5 rekla Caleigh: "To je najgora stvar koju možete čuti kao pacijent."

Kao rezultat ove prognoze, Caleigh se mogla ili u potpunosti predati ili boriti. Odlučila je živjeti život do zadnjeg daha i iskoristiti sve što može u međuvremenu. Jedna od stvari koje su ona i njezin dečko, Bryan Takayama, odlučili je - vjenčati se na najbajkovitiji mogući način! Upoznali su se prije godinu dana i odmah ludo zaljubili, a sada joj je Bryan najveća podrška u životu.

Svakodnevno joj pomaže jer je Caleigh otkazala jetra, izgubila je puno kilograma i teško diše. Kako bi im pomogli platiti i organizirati vjenčanje cijela njihova obitelj, prijatelji, ali i potpuni stranci putem donacijske stranice GoFundMe prikupili su dovoljno novca kako bi ova djevojka proživjela svoje vjenčanje iz snova. 

Slike s vjenčanja preplavile su Instagram i izgledaju više nego savršeno. Caleigh je rekla kako ona i Bryan nisu kao svi ostali 27-godišnji parovi te kako se ona svakodnevno susreće s odlukama koje život znače, doslovno. Međutim, to je nikako ne sprječava da živi do maksimuma!

Posjeti Miss7.24sata.hr