U dirljivoj posveti ocu Nicole Kidman pokazala neviđene obiteljske fotografije

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Obiteljske sretne trenutke posebno njegujemo u vrijeme blagdana, a fotografijom koja svjedoči tome pohvalila se i Nicole Kidman
  • Na do sada nikad viđenoj fotografiji uz glumicu i njezino tada novorođenče nalaze se njezina mama i pokojni otac
  • Upravo je tom fotografijom, uz dirljivu posvetu, Nicole čestitala rođendan tati Antonyju koji bi danas imao 82 godine 

Nicole Kidman nikada nije krila da je ‘tatina kćerka’, a povodom današnjeg dana kad bi njezin pokojni otac Antony navršio 82 godine nagrađivana glumica na svom je Instagram profilu napisala dirljivu posvetu. Podijelila je i do sada nikad viđene fotografije iz obiteljskog albuma na kojima se uz Nicole mogu vidjeti njezin otac i majka Janelle koja je držala novorođenče, vjerojatno jednu od Nicoleinih kćeri. Okupljeni na fotografiji blistali su od sreće, a obiteljski trenutak, kakve posebno njegujemo u vrijeme blagdana, Nicole je popratila riječima upućenih svome ocu. 

Priznanje Dugo je šutjela, a sada je Nicole progovorila o onomu što je prethodilo rastavi braka s Tomom Cruiseom

‘’Tata, danas bi bio tvoj 82. rođendan. Nedostaješ nam svakog dana’’, napisala je Nicole. 

Mnogi od njezinih sedam milijuna pratitelja izrazili su poruke podrške, a nekima nije promaknulo i kako slavna glumica sliči na svoja oba roditelja. Ipak, primijetili su, osmijeh je naslijedila od svog oca koji je preminuo 12. rujna 2014. nakon što je u hotelu u Singapuru pretrpio srčani udar. 

Emotivno o svojoj obitelji

Nicole je prošlog mjeseca u intervjuu za strane medije postala posebno emotivna kada je razgovarala u o svojim roditeljima. Objasnila je kako su se ona i njezina sestra, odvjetnica Antonia Kidman, oduvijek smatrale pravim sretnicama. 

‘’Moja sestra i ja nedavno smo razgovarale koliko smo bile sretne jer smo se u bilo kojem trenutku mogli obratiti za savjet našem ocu, i majci, također'', rekla je 53-godišnja glumica. 

Na snimanju globalnog hita, serije ‘’Slom’’, Nicole je priznala kako ju je glumac Donald Sutherland, koji je u seriji glumio njezinog oca, stalno podsjećao na njezinog tatu. ‘’Moj otac je bio Donaldove visine. Kako me podsjećao na mog oca, stalno sam mu prilazila i privijala se uz njega’’ priznala je glumica. 

Iznenadni gubici

Nicole je otvoreno progovorila i kako ju je iznenadna smrt oca snažno pogodila kao i drugi gubici u njezinom životu. ‘’Smrti su oko mene uvijek bile iznenadne. Nisam se za nikoga brinula dok je umirao, samo su otrgnuti od mene. Dogodilo mi se to više puta i gotovo se bojim govoriti o tome, jer pomislim kako će se to opet dogoditi’’, naglasila je Nicole. 

Svijet slavnih Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda

Ubrzo nakon završetka snimanja ‘’Oči širom zatvorene’’ u kojem je zaigrala uz svog bivšeg supruga Toma Cruisea, hvaljeni redatelj filma Stanley Kubrick umro je od srčanog udara. Njezin prijatelj Robert McCann preminuo je 2005. godine, oca je izgubila 2014. godine, a njezin bivši šogor Angus Hawley umro je na službenom putu sljedeće godine.

Svog oca Antonyja Kidmana, Nicole se i danas prisjeća kao velikodušnog i mudrog čovjeka koji nije bio zaokupljen materijalnim dobrima. ‘’On je uvijek bio vodilja u mom životu. Posvetio se pomaganju drugima, posebno mladim ljudima koji su se teško nosili s depresijom, tjeskobom i stresom’’, opisala je svog oca, akademika na području mentalnog zdravlja. 

Posjeti Miss7.24sata.hr