Tužno... Evo što je Jennifer Aniston rekla Angelini Jolie prije nego što ju je Brad ostavio zbog nje

miss7/Profimedia
Vidi originalni članak
  • Poznato je da glumice Jennifer Aniston i Angelina Jolie već dugi niz godina nisu u dobrim odnosima
  • Za to je 'zaslužan' sada već bivši suprug i jedne i druge glumice koji je Jennifer ostavio zbog Angeline nakon što se u nju zaljubio na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'
  • Za vrijeme snimanja tog filma Brad je bio u braku s Jennifer, a sada je otkriveno što je Jen rekla Angie kada su se susrele prije nego što je počelo snimanje

Kada je ljubav u pitanju, život baš i nije mazio popularnu holivudsku glumicu Jennifer Aniston, koja iza sebe ima dva propala braka. Prvi se put udala 2000. godine za 55-godišnjeg glumca Brada Pitta, a brak im je potrajao pet godina. Razlog rastave je glumica Angelina Jolie u koju se Brad zaljubio na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Nije tajna da je Jen trebalo puno vremena da se oporavi nakon toga, ali sada su otkriveni i neki novi detalji iz tog vremena, poput susreta dvije žene, piše britanski Mirror. 

Naime, kada je 50-godišnja Jennifer za Vanity Fair govorila o tom razdoblju u svom životu, otkrila je da je sedam godinu mlađu kolegicu Angelinu susrela samo jedan jedini put i to na parkiralištu na kojemu se snimala serija 'Prijatelji' u kojoj je Jennifer imala jednu od glavnih uloga. Bilo je to 2004. godine prije nego što je započelo snimanje filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojemu su njezin tadašnji suprug Brad i Angelina bili u glavnim ulogama. 

Love&Sex Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?!

Jen je ispričala kako se zaustavila kada je vidjela Angelinu nakon čega joj se predstavila i rekla: "Brad je tako uzbuđen što može raditi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate."

Tada nije ni slutila da će susret Angeline i Brada u konačnici označiti kraj njezinog braka i početak njihove ljubavne priče. Ali tek danas, nakon puno vremena, može se osjetiti tuga zbog komentara koji je Jen uputila Angie. Jen je također priznala da je Brad ubrzo otišao nakon što je upoznao Angelinu.

Iako se činilo kako će Brad i Angelina ostati zauvijek zajedno, bivši par razišao se 2016. godine. Jennifer je sreću potražila s glumcem Justinom Therouxom za kojeg se udala 2015. godine, ali samo dvije godine kasnije par se odlučio razvesti i krenuti svatko svojim putem. 

Mnogi su pokušavali ponovno spojiti bivše supružnike Jennifer i Brada, ali prema svemu sudeći nikome to još nije pošlo za rukom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr