Tri velike ljubavi lijepe Faziletine kćeri: jednu vezu su Afri čak i roditelji branili

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Turska glumica Afra Saracoglu plieni pozornost ulogom u seriji 'Fazilet i njezine kćeri'
  • Trenutno je u sretnoj vezi s turskim glumcem Mertom Yaziciogluom, no na njezinom ljubavnom planu bilo je mnogo bura
  • Bila je čak i u vezi kojoj su se usprotivili njezini roditelji

Afra Saracoglu je 21-godišnja ljepotica koja je već postigla niz uspjeha u glumačkoj, ali i manekenskoj karijeri i u Turskoj se smatra trenutačno najtraženijom glumicom u televizijskoj industriji. U seriji 'Fazilet i njezine kćeri' glumi jednu od glavnih uloga, Edže, Faziletinu mlađu kćer koja je na sve spremna zbog slave i novca pa čak i udati se za čovjeka koji joj može biti otac. A čini se kako joj ni u privatnom životu veze sa starijim muškarcem nisu strane.

 

Life&style Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević

Sada je, izgleda, sretna

Trenutno je veoma sretna i to nikako ne skriva pa tako na društvenim mrežama možemo vidjeti kako najviše vremena voli provoditi sa svojim dečkom Mertom Yaziciogluom. Mert je 26-godišnji glumac kojeg se možda sjećaš iz serije "Crna ruža"  gdje je glumio Barana. Ako ga se ti i možda ne sjećaš, mnogim žanama je nazaboravan pa ovog ljepotana prati više od 200 tisuća obožavateljica. Osim što se bavi glumom, Mert trenira i taktičko pucanje iz pištolja, a s Afrom se upoznao na snimanju filma  'Love 101' i prema turskim medijima, par je u vezi šest mjeseci.  Izgleda sretnoj, jer Afra je na Instagramu objavila njihovu zajedničku sliku te dodala opis "Možda smo opasan par, ali samo malo..". 

...no nekad joj nije bilo lako

Imala je samo 18 godina i bila na početku karijere i nepoznata javnosti kada je upoznala i ludo zavoljela 25 godina starijeg glumca Ozcana Deniza. Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su "Istanbulska nevjesta" gdje je glumio poslovnog i ozbiljnog  Faruka, ali i u seriji "Sudbina" gdje je glumio romantičnog i neodoljivog Kaharmana. U serijama uvijek glumi zavodljivog, ali i ozbiljnog poslovnog muškarca kojemu je obitelj i posao sve na svijetu, no u privatnom životu poznat je po tome što stalno mijenja partnerice. Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali unatoč tome, Alfa i Ozcan su ostali u vezi gotovo godinu dana - sve dok se on nije zaljubio u drugu, također mladu, 20 godina mlađu ljepoticu Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se prošle godine vjenčao. 

Strastvena veza s redateljem 

Dok je na setu snimala za seriju "Fazilet i njezine kćeri", 2017. godine mlada glumica imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom.  Naime, redatelj je tada bio u vezi sa sestrom redateljice serije Gocken Uste, dakle sestrom svoje šefice, što nikako nije doprinijelo atmosferi na setu. Netko od njih dvoje, redatelj ili glumica, moralo je napustiti posao, a odluka producenata pala je na Eraya, dok je Afra ostala glumiti - što se, s obzirom na njezinu i popularnost serije, čini kao prava odluka. No, veza zbog koje je Eray ostao bez posla nije trajala dugo, prekinuli su, a Afra je sada s Mertom, izgleda napokon sretna u ljubavi.

  MILJENICI ŽENSKE PUBLIKE Je li Bali-beg dobio konkurenciju? Alp Navruz novi je seks simbol turskih serija, a njegov ljubavni život posebno je intrigantan

 

Posjeti Miss7.24sata.hr