"Tko ti daje pravo da misliš kako sve znaš?" Pamela Ramljak žestoko odgovorila na prozivke vezane uz urednost njezina doma

Instagram
Vidi originalni članak
  • Dom pjevačice Pamele Ramljak ne prestaje privlačiti pozornost na društvenim mrežama, a ovoga puta to se zbilo zbog njegove urednosti
  • Pjevačica je priznala kako joj nered izaziva nelagodu te se našalila kako je preuredna i ima opsesivno-kompulzivni poremećaj
  • Ova konstatacija nije se svidjela komentatorici koja ju je smatrala neprimjerenom, no pjevačica je na prozivke imala spreman odgovor

Pjevačica Pamela Ramljak s pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli fotografije nastale u njezinom novom domu. Tako je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu objavila fotografiju nastalu u dnevnom boravku, a na kojoj možemo vidjeti njezinu sedmomjesečnu kćer Mariù kako uživa u igri.

Ponosna mama se željela našaliti kako njezina mezimica, poput brojne djece, za igru preferira kućanske predmete, a ne specijalizirane igračke. "Najljepše je ući u kutiju i igrati se s kuhačom, papučama i daljinskim...", istaknula je u priloženom opisu.

S društvenih mreža Oduševljene smo ovim 2u1 komadom u dnevnom boravku Pamele Ramljak. Evo gdje ga možeš pronaći

Zadivljene čistoćom doma

Ipak, pratiteljicama je jedan drugi detalj privukao pažnju. Naime, mnoge su ostale frapirane urednošću Pamelinog doma. "Ahhh kakva uredna kuća, mirna neka dječica", prokomentirala je jedna pratiteljica koja je zaključila kako je ona očajna domaćica. "Ja imam opsesivno-kompulzivni poremećaj. Preuredna sam. I muž isto", konstatirala je pjevačica, dodajući kako ju nered osobno čini nervoznom.

"Jednostavno kad održavaš dosta je 20 minuta dnevno da sve blista. Uvijek sam bila uredna, a pogotovo od kad imam djecu. I ja iskreno uživam kad je sve složeno i na svom mjestu", istaknula je.

Ovih 13 osobina dijele ljudi koji uvijek imaju uredan dom

Prozivka zbog izjave

Njezina izjava o tome kako "ima opsesivno-kompulzivni poremećaj" nije se svidjela jednoj pratiteljici koja joj je poručila sljedeće: "Znaš li ti što je OKP, ali stvarno??? Imaš li medicinsku dijagnozu ovoga? Ako nemaš, vrijeđaš ljude koji je imaju jer ovo je gadna dijagnoza i nije nastala tako što netko mlati krpom 20 minuta dnevno, nego iza nje stoji puno više i gore. Sad svaka mama koja mrdne guzicom po kući i nešto napravi odmah ima OKP, a ne zna ozbiljnost i težinu te dijagnoze."

Tvoj stan je uvijek tip-top? Psiholozi objašnjavaju što uredan ili neuredan dom može važno reći o tvojoj osobnosti

Life&style 12 stvari koji profesionalci svaki dan pospremaju za savršeno uredan dom i to - bez velikih čišćenja

"Šala je put ka ozdravljenju"

Pjevačica nije ostala imuna na ovu prozivku pa je uzrujanoj komentatorici poručila sljedeće: "Znam što je. Ovo je šala, iako mi je ostala blaga verzija iza depresije i anksioznosti s kojima sam se borila 10 godina. Bila sam na lijekovima i prošla pakao. I znaš što, drago mi je da se sad mogu našaliti na svoj račun."

Dodala je i kako smatra da komentatorica nema pravo reagirati na ovaj način. "I tko tebi daje pravo da misliš kako sve znaš i postavljaš se tako s visoka? Nikad se nisam ljutila kad netko upotrijebi depresiju u šali ili anksioznost, a to čujem na svakom koraku zbog banalija tipa 'prodala se haljina baš sam depresivna', ako ti patiš od ovog poremećaja žao mi je ako si se našla povrijeđenom. Šala je put ka ozdravljenju. Lijep pozdrav", napisala je pjevačica u svom odgovoru.

Posjeti Miss7.24sata.hr